icon

Stačí na formovanie postavy cvičenie s Fitshakerom?

10. jan 2026

Ahojte, skúsili ste niekto?
Stačí na formovanie postavy aj domáce cvičenie s fitshakerom?

zmrzlinka2021
10. jan 2026

@anonym_autor nie. Potrebuješ vyššie váhy

autor
10. jan 2026

Mám činky 2 kg, 5 kg, záťažovú vestu 20 kg kettlbelly 4 a 8 kg

zmrzlinka2021
10. jan 2026
@anonym_autor

Mám činky 2 kg, 5 kg, záťažovú vestu 20 kg kettlbelly 4 a 8 kg

@anonym_autor to je celkom fajn

a0
10. jan 2026

@anonym_autor ak si sa nijak špeciálne doteraz nehýbala (bežný pohyb nerátam), tak ti to na prvé mesiace bude stačiť 🙂

autor
10. jan 2026

Alebo pozerala som aj na youtube videá Heather Robertson. Skúšali ste niečo podobné?
Má tam 12 týždňovú výzvu.

biba_18
10. jan 2026

prepána, neviem čo tu píšu tie baby - pretože áno, každý extra pohyb je prospešný - aj ten s fitshakerom…

anonym_f0d4bd
10. jan 2026

@anonym_autor urcite staci. A vies si tam pekne naplanovat videa na cvicenie na kazdy den na konkretne partie tela.

sussana29
Včera o 09:40

@anonym_autor cvičím s fitshakerom už roky a nejake tie výsledky som začala pozorovať až keď som pridala k cvičenie vyššiu záťaž (činky, kettlbel...) .

zero1
Včera o 11:00

s tými váhami ktoré píšeš je to v pohode. pri pravidelnosti sa viditeľné výsledky dostavia už o 2-3 mesiace. Ale záleží aj od diéty a tak ďalej.

alica110
Včera o 11:09

Ano, ked zacinas, tak je to fajn a casom pridaj zataz.

anonym_be6966
Včera o 11:16

Ja som sa prihlásila do aktuálnej výzvy, bola som zvedavá, ako to tam majú nastavené. Nielen na cvičenie, ale aj na jedálničky a tipy na recepty. Včerajšie video bolo viac.menej relaxačné, strečingové. Tak som si zopakovala to piatkové, aj štvrtkové. Mimo to chodím 2x týždenne na zumbu a začala som s jogou.

autor
Včera o 11:28

Na jogu som chodila aj ja 3x týždenne, tuším rok, cítila som sa super. Ale chcela by som spevniť aby postava bola pekná, ale samozrejme musím aj schudnúť. Mám 158 cm a 58 kg, 4-5 kíl by som chcela dať dole. Postrehla som aj Balance TV, neviete či sú tam aj kratšie videá ako hodina?

biba_18
Včera o 11:29

ale ak s jogou po roku 3x týždenne nie si pevná - tak niekde tobíš chybu… 😏

autor
Včera o 11:36

Bolo to pred 2 rokmi, začala som chodiť do práce, kolobeh s deťmi, strava tiež nieje ideálna. Počas jogy to bolo lepšie

anonym_6dff02
Včera o 11:48
@anonym_autor

Na jogu som chodila aj ja 3x týždenne, tuším rok, cítila som sa super. Ale chcela by som spevniť aby postava bola pekná, ale samozrejme musím aj schudnúť. Mám 158 cm a 58 kg, 4-5 kíl by som chcela dať dole. Postrehla som aj Balance TV, neviete či sú tam aj kratšie videá ako hodina?

@anonym_autor ja mam teraz balance, predtym fitshaker.. ja som typ vecny zaciatocnik 🙈😀 cize cvicila som kym boli vyzvy, alebo ani tie nedokoncila kvoli chorobam
Zatial si chvalim balance, su aj 30min videa, aj par kratsich, ale pri nich som nevidela rozcvicku, strecing, takze mas tu pol hodinu jak nic.. zatial si pustam len z historie cvicenia a idem od zaciatku s malymi cinkami, takze mi to pride pokrocilejsie ako fitshaker vyzvy co som mala..lebo slaba som 🙈 a idem normalne cvicenie, nie zaciatocnicky program
V kazdom pripade aj pri FS bolo citit zlepsenie kondicky, clovek sa lepsie citi, je silnejsi, endorfiny vzdy prisli..takze urcite sa treba hybat a niecim zacat

anonym_99f56b
Včera o 11:52

Ja som videla vysledky ked som cvicila s Caroline Girvan. Teraz od pondelku zas zacinam s nou 💪🏻
Mala som aj Fitshaker, s nimi som schdla, ale velmi som nespevnela

autor
Včera o 11:56

Rozmýšľam aj nad Balance, skúsim to. Keď vieš porovnať Fitshaker a Balance, ktoré sa ti páči viac?