Ste niektorá na Prodietix Keto diéte?
Je tu niekto kto má túto diétu? Od utorka začínam a hľadám partacku aby som sa v tom necítila sama 🙂
Aj ja sa na ňu chystám od pondelka tak dúfam že aj začnem lebo už son raz začala a vykašĺala sa na to.
Ja som zacala v pondelok, takze prvy tyzden mam za sebou 🙂
@laviedeluz ahoj 🙂 už máš objednane?
@luciakucekova tak to dáme spolu 🙂 už si začala?
@dia333 tiez nakoniec asi až zajtra. Mám ročné dvojičky a nič pri nich nestíham lebo sú stále na mne nalepené. V oktobri som vydržala až týždeň a schudla som 5 kg takže pre mňa naozan super diéta len sa nejako k tomu dokopať a začať.
Kočky tak dnes som začala, zatiaľ nemám pocit hladu a musím uznať ze je to aj dosť chutné. Mala som zatiaľ čokoládový krém a hrachovu polievku
Ako presne vyzerá takáto dieta? Videla som nejaké reklamy a aj som nad tým uvažovala ale nejak som nepochopila o čo tam ide :D nikdy som nedržala nejaké diéty vždy len malé úpravy jedálnička tak toto je pre mňa úplná neznáma
Aktualizácia : dnes je to 5 dní, dole mam 3,2 kg.... rozplakala som sa keď som ráno videla priateľa ako žerie praženicu 😢
@dia333 mrkni na facebooku skupinu Nizkosacharidove stravovanie pre zdravie a chudnutie, zistis ze sa da chudnut a zaroven dobre napapat aj zamaskrtit
@gabu_lienka sledujem ju, skvelé vyzerajú tie jedla na to chcem nabehnúť keď s týmto dobojujem
Mám za sebou prvý týždeň:
Váha - 3,5kg
Pás - 8cm
Brucho - 4cm
Stehno - 3cm
Mám za sebou prvý týždeň :
Váha - 3,5kg
Pás - 8cm
Brucho - 4cm
Stehno - 3cm
@dia333 Mam
objednane tak sa pridem neskor 🙂
Ahojte žienky. Môžem sa opýtať, čo Vás táto diéta stojí po finančnej stránke? Vopred Ďakujem za odpovede. Pekný zvyšok dňa prajem 🙂
@lucinka178 mesiac 90 eur

@dia333 ahoj, ja by som sa pridala. Už sa mi pomaly kombináciou zivotospravy a pohybu (chôdze) podarilo zhodiť 22 kg, ale chce to ešte posledných nadbytočných 15. Ideme do toho?