Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte dá sa už niekde pozrieť online film Šťastný nový rok(2019)?

    kacenka151
    16. apr 2019    Čítané 168x

    Nivea, súčasť nášho života...

    Na začiatok by som chcela napísať, že predtým ako som začala testovať značku Nivea Baby pri mojej dcére, som používala inú značku. Vlastne toto testovanie bolo pre mňa ako porovnanie, či nivea splní moje očakávania o nadpriemernú starostlivosť.

    Každý chceme svojim deťom len to najlepšie a za mňa je kvalita produktu na prvom mieste. Nerozhoduje o tom ani cena, veď novú pokožku si len tak v obchode nekúpime 🙂

    Micelárny umývací gél -  Ako prvý sme začali testovať gél na každodenné použitie.  Gél neobsahuje žiadny alkohol, parabény ani farbivá, čo je aj uvedené vzadu na štítku. Odkedy mám dieťa, čítam všetko na každom výrobku 🙂 Gél príjemne vonia a ľahko sa rozotiera, Stellka ho párkrát aj ochutnala, tak môžem s úplnou istotou napísať že je nezávadný 🙂

    Micelárny šampón - Tak ako gél tiež neobsahuje žiadne škodlivé látky. Šampón neštípe v očiach, čo je hlavne dobre pre všetky deti, ktoré si nerady umývajú vlásky (ako my) a majú strach hlavne o štípanie v očiach. Nám sa občas vyskytnú malé chrastičky na pokožke hlavy, tak tento šampón, ktorý nevysušuje, môžem len odporučiť. Za dobu testovania sa neobjavila žiadna 🙂 Trošku by ma viac potešilo, ak by gél a šampón bolo 2v1.

    Baby ošetrujúci olej -  No tak žienky toto je absolútna pecka v testovaní. Tento olej zvlhčuje a ošetruje detskú citlivú pokožku. Neostáva mastný, rýchlo sa vstrebáva. Vždy sme olejček naniesli na čistú a umytú pokožku. Veľakrát sa nám stalo, že sa Stellka kúpala aj počas dňa nie len večer, pri iných olejoch ostali vlásky pri krku mastné, čo nevyzeralo najlepšie, no Nivea olejček nesklamal a žiadné mastné stopy neostali.  Tomuto olejčeku ostaneme aj naďalej bezpodmienečne verný.

    Baby ochranný krém proti vetru a chladu -  Krémik obsahuje nechtík lekársky, ktorý slúži ako obklad pri zápale spojiviek a očných infekcií, čo ma veľmi milo prekvapilo. Z môjho pohľadu mám pocit že počasie v našich končinách je viac a viac veterné a chladné ako v minulých rokov. Už od dávnych čias si ľudia chránili tvár pred počasím, tak prečo v dnešnej dobe nevyužiť krém, ktorý chráni našu pokožku? My sme v čase testovania mali vysušený noštek od prechladnutia. Krém noštek zhydratoval a zahojil a ako bonus, tá vôňa bola neskutočná. No jednu chybičku krásy by som však našla a to konzistencia. Má pomalšie vstrebávanie, ale asi si treba len na to jednoducho zvyknúť 🙂

    Nivea krém na telo, tvár a zadoček - Tento krémik som si nechala nakoniec ako čerešničku na torte. Nejdem Vám písať o tom, ako pekne vonia a má ochrannú zložku, lebo to je samozrejmosť. Tento krém  je inšpirovaný tým malým klasickým modrým krémom,  ktorý poznáme ešte z kúpelky starých rodičov. Krém som si obľúbila aj ja sama, pokožke dodáva pružnosť a elastitu. U nás doma sa stal produktom číslo 1, ktorý používame ráno i večer. 

    Pri každom testovaní som výrobok použila aj ja sama, nech je recenzia úprimná a pravdivá. Ďakujem ešte raz Niveii, že sa stala súčasťou nášho dňa a vniesla do nášho domu neodmysliteľnú vôňu.