icon

Ste spokojné so svojou postavou?

10. nov 2025

Len taká úvaha na večer. Ste spokojné so svojou postavou? Asi prvýkrát v živote sa začínam úprimne tešiť z malých pokrokov, ktoré si na sebe všímam...nič prevratné, ale držím stravu a pravidelne cvičím už niekoľko mesiacov 🙂

Strana
z2
anonym_fc0b13
26. nov 2025

mam 52 rokov a ak by sa mi este podarilo zhodit zo spodneho bruska, nikdy som nebola spokojnejsia...ale teda makam na sebe..nie je to dane od prirody...chodim pravidelne do posilky, snazim sa zdravo stravovat....a paradox je, ze chcem pribrat, pretoze som mala dost velke psychicke problemy a velmi som schudla a samozrejme, ze mi svalstvo velmi opadlo...uz je vidiet celkom pekny progres, ruky a chrbat, nohy pekne svalnate, ale len tak jemne zensky...zadok by mohol este narast, ale zo spodneho bruska nie a nie zhodit...skor mam pocit, ze mi rastie 🙂

anonym_fc0b13
26. nov 2025
@anonym_9c08f5

@anonym_5e7707 Ja to mam opacne, mam o 10kg viac ako by som chcela, cvicim, vela sportujem a stale mam ale taku chubby postavu. No ulozenie tuku dost dobre - presypacie hodiny. Teraz som bola na synovej stuzkovej a dostavala som same komplimenty, ako vobec nestarnem. S vela rodicmi sa totiz poznam este zo skolok. Akoze starnem. Vidim to 🙂 Ale myslim si, teraz, ze fakt asi vyzeram mladsie vdaka tomu tuku navyse 🙂. Ze tie krasne stihle mamy, s postavami, po akej tuzim, maju dost vrasok a zeny, co upustili od cvicenia, vyzeraju ako tety...

@anonym_9c08f5 ano aj ja som v poslednej dobe dost schudla, co je pre postavu fajn, ale na tvari viditelne vidiet, ze mi opadla...ale to je dan za to, ze som stihla...ak by som pribrala, tak by sa hadam aj plet na tvari natiahla :_)

Strana
z2