Stop striám
ženy poteším vás, lebo ja som našla niečo na strie, čo fakt funguje. je to jednorázová bezbolestná investícia bez predražených krémikov a môžem povedať, že to fakt funguje. jedná sa o derma valček s mikroihličkami, sama som tomu neverila, ale vyskúšala som to, a tie strie naozaj miznú 🙂 ale pozor, aby ste nenatrafili na nejakú lacnú napodobneninu, lebo to vám zase skôr ublíži ako pomáha, lebo tie lacné poškodzujú pokožku a robia chrasty. ja som kupovala za 45 eur, ale neľutujem, som fakt spokojná.
na prípravky ani ja, ale toto je vlastne taký prístroj, čo sa ti hlboko dostane do podkožia s tými ihličkami a tú škaredú popraskanú kožu obnoví bez všelijakých drahých prípravkov, znnova sa ti spraví elasticita a spraví sa ti nová koža. ale samozrejme cvičenie určite pomôže na stiahnutie kože 🙂 ale či aj na strie to neviem. nepočula som ešte o tom 🙂
aj ja by som prosila link dakujem
http://www.mixxer.sk/falcon/eshop/113-1-Kozmeti... ,,,,,,, mozem sa opytat je to tento valcek alebo ? dakujem velmi pekne za odpoved

Mne pomaha cvicenie 200 brusakov denne zatial 🙂 a uz sa mi koza a strie stahuju.....a je to viditelne vidiet,tak hadam to bude do leta lepsie 🙂 ja uz na ziadne pripravky neverim.