Stravovanie podľa Mira Veselého
Ahojte dievčatá....skušali ste sa stravovať podľa Mira?Ake mate skusenosti??Dosť ma odrádza to váženie potravín a počitanie ....velmi sa poteším Vašim radam ....
@mirovesely akurat vcera som s tym zacala, je tam kopec informacii....rozhodla som sa, ze sa na to dam. Len sa neviem odhodlat....
Začnite pomaly, pozvoľna. Každý týždeň pridajte jednu malú zmenu a niekedy to môže byť jednoduchšie ako naraz seknúť všetkým a ísť po novom.
@mirovesely ano, myslim, ze takto to pojde lahsie. Dakujem.
@mirovesely aké milé prekvapenie Vás tu zbadať! 🙂 mám dve Vaše knihy (Ako som schudol... a Jedálniček...) a veľmi ich mám rada - páči sa mi Váš štýl písania a Vaše rady sa mi zdali byť rozumné. aj som sa nimi riadila. po pôrode bude treba znova čo-to zhodiť, tak si ich znova prečítam. 🙂
@mirovesely mam jednu otazku. Zistila som, ze ovsenych vlociek ma naduva. Co mam robit, ako to zmenit ? Dakujem. M
@monikapalo nadúvanie po niektorých potravinách je bežné. Skúste či sa to nezmierni ak to bude vo forme uvarenej ovsenej kaše. Ak nepomôže, potom je najjednoduchšie z jedálnička ich vypustiť. Prípadne tomu dajte ešte pár dní a možno skúste užívať probiotiká (probiofix, alebo podobné zloženie). Niekedy to po nejakom čase prejde. Môžete tiež skúsiť iný druh ovsených vločiek, každé sú trocha iné.
@mirovesely skusim najprv ovsenu kasu....dakujem za odpoved.
@monikapalo Prípadne skúste kašu z iných vločiek, na trhu je ich dosť veľa už teraz. Mne chutia ovsené, ale dajú sa skúsiť pohánkové, ražné... A keby ťažkosti neustupovali, poraďte sa s lekárom pre istotu. Ak je nejaká neznášanlivosť, je dobré vedieť o čo ide.
@mirovesely dakujem.

Monika na mojej stránke je link, dá sa to kúpiť len na internete. Nechcem sem písať link nech to nie je reklama. Ale odporúčam pozrite si najskôr moju stránku lebo keď sa na nej naučíte princípy ako si zložiť jedlo, ušetríte na knihe a máte to na celý život. Držím palce.