icon

Svadba a tipy na chudnutie po cisárskom reze

cinderelka
18. mar 2019

Ahojte babule, chcem sa Vás opýtať, aké máte typy, triky na chudnutie po cisárskom a mliečko ste stále mali a za aký čas sa Vám to podarilo... Prosím Vás, hejterské dámy si odpustite komentáre, ďakujem... Budem sa vydávať za polroka, či s tým stíham niečo spraviť alebo si mám radšej pozerať šaty, čo mi zakryjú bruško 😃 prišli sme domov z pôrodnice a ostalo mi 11 kilo... ak máte typ aj na jedálniček, semka s ním 🙂

vikusjk
•
18. mar 2019

Mne zabera 90 dnovka, jes v podstate takmer vsetko (aj sladke 🙂 ), len musis dodrziavat rozpis dni, kedy a co s cim kombinovat. Drzala som ju pred 7 rokmi, potom pred troma a dnes zacinam znova. Nejako sa casom vzdy rozpapam a kysnem 😅 Ak zapojis pohyb, mozno striedmejsie porcie jedla, vynechas ozaj nezdrave kaloricke bomby, tak to pojde aj bez nejakej prisnej diety dole a za pol roka si na svojej povodnej vahe ;)

weronca22
•
18. mar 2019

Da sa to😉 ja som mala +15kg po porode a do pol roka som mala este menej ako bolo pred otehotenim. Vela kojit - jediny moj tip🙈 jedla som uplne vsetko, necvicila.. Nejak to slo samo🙂

ajka0207
•
18. mar 2019

@cinderelka je.dost mozne ze 11. kil za pol rpka zide aj bez snahy. Ja som od príchodu z porodnice do pol roka malej schudla 14 kil ale teda kojila som.

cinderelka
autor
•
18. mar 2019

Ja by som baby kojilaaaa, ale nerobí sa mi toľko mliečka, koľko malá spotrebuje... takže musím prikrmovať cievkou... a už som skúšala fakt všeličo jesť na podporu a ani nie som v strese... tak jednoducho sa mi asi viacej netvorí a musím sa s tým zmieriť... ale kojím poctivo 🙂 neviem, že či mi to spravili tým, že babätko mi nedali priložiť hneď po cisárskom, ale až na druhý deň, lebo grckalo vodu... mne by ani nevadilo, keby mi boky ostali... ale to bruchooo 😕 to nech ide preč... len som čítala, že žiadne cviky do troch mesiacov určite...

ajka0207
•
18. mar 2019

@cinderelka a kojis na poziadanie? Kolko tyzdnov ma babatko?

stankadu
•
18. mar 2019

no ale spoliehať sa na to nedá, teda že od kojenia sa chudne. Ja som kojila obe dcéry do ich 1. narodenín ale kilá ani za svet dole. 🙂 A to som vela nepribrala, pri jednej 12 kg a pri druhej 8kg.
Skús sa opýtať doktora alebo fyzioterapeuta, kedy môžeš začať cvičiť. Mne v nemocnici povedali, že po 6-sto nedelí môžem, alebo ked ma to nebude bolieť.

cinderelka
autor
•
19. mar 2019

@ajka0207 áno 🙂 ale bábenko mi pýta tak každé 2-3 hodiny... nie častiejšie... 4 týždne máme... ja viem, že je to asi aj skoro, ale zaujíma ma to, čo sa s tým dá robiť a kedy 🙂

cinderelka
autor
•
19. mar 2019

@stankadu veď toto...