Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
@angeles2000 ahoj aj ja cvicim teda len treti den ale snazim sa pravidelne to dodrziavat tak uvidim co z toho bude.mam dole zatial len 0,5 kg ale to nie az take zle radsej pomaly ako rychlo.ja neviem na mna to fakt funguje ze nemam chut na jedlo neviem ako je to mozne.aj dnes som jedla az na obed a vobec som nebola hladna.dufam ze to tak aj vydrzi.tak prijemne zhadzovanie.papa
aj ja som si objednala tabletky a prislo mi 30 tbl. v baleni, vyuzivala som 4 ks a zistila som ze na moju srdcovu aritmiu asi nic moc . ak by mal niekto zaujem tak ich predam , zostalo mi 26 ks a predam a poslem za 30 eur, hadam niekomu pomozu...
@vveron no ked aj mne prišly tie tabletky tak som sa dočitala že kto ma aritmiu srdca tak neodporučaju to brat aj ja som sa zlakla a staly mi v poličke štiry dni potom som zobrala dve cez den a bolo mi dost zle 😝 😝 srdce mi bušilo strasne potom na druhy den som si dala len jednu rano a po desiatich minutach som ziedla ranajky a bolo to ok 😀 😀 tak skus to tak a ked ti aj tak z nich bude špatne tak radšej ich neber ☹ ☹
@angeles2000 no tak asi to posielaju ako im to vihovuje ja som si objednala dva balenia a v jednom bolo 60 možno je to tak že ked sa objedna jedno balenie tak je tam 30 a ked dva tak 60 no neviem ako to je 😒 😒
Caralluma fimbriata – indický sukulent proti obezitě
Mgr. Zdeňka Navrátilová
Caralluma fimbriata (C. adscendens var. fimbriata) je sukulentní rostlina z čeledi Asclepiadaceae. Rostliny mají dužnaté stonky a drobné pětičetné květy, pocházejí z Indie a Srí Lanky (Focke a Mehe, 2002).
Rostlina patří do stejné čeledi jako Hoodia gordonii, africký sukulent se známými účinky na snížení chuti k jídlu a snížení váhy. Tato rostlina obsahuje pregnanové steroidní glykosidy, jako hlavní účinná složka byl identifikován triglykosid 12β-tigloyloxy-14β-hydroxypregn-5-en-20-on. Komplex účinné látky a jejích analogů byl označen P57A53 (Van Herdeen, 2008; Dall´Acqua a Innocenti, 2007; Shukla et al., 2009).
I další zástupci čeledi Asclepiadaceae obsahují pregnanové steroidní glykosidy (van Herdeen et al., 2007). Jednou z nich je i Caralluma fimbriata (Kunert et al., 2008).
Rostliny rodu Caralluma se tradičně používají k léčbě revmatismu, cukrovky, lepry, malárie, zánětů, bolesti a žaludečních vředů. C. fimbriata se v tradiční i současné medicíně využívá ke snížení chuti k jídlu a léčbě obezity (Dutt et al., 2012). Tyto účinky byly potvrzeny v experimentu na potkanech (Kamalakkannan et al., 2010). Ve studii na lidech byl zkoumán účinek extraktu C. fimbriata na tělesnou hmotnost, BMI, množství tělesného tuku a energetický příjem. Extrakt byl ve srovnání s placebem účinnější při snižování chuti k jídlu a snižování váhy (Kuriyan et al., 2007).
dobre ranko.takze dnes je tyzden co som brala tablety.nedrzala som pri nich dietu a ani necvicila a dnes mam len o kilo menej ako pred tyzdnom.ale zasa zaujimave je na tom to, ze rifle ktore som pred tyzdnom nezapla, tak vcera ano.Nieje to nic moc a sunky precnievaju ale zapnute!To je moja motivacia ze uz len trosicku mi chyba a som ako predtym.A inak ked si objednate lieky z ich original stranky tak by vam mali dojst na jeden mesiac 60 tablet, takze budete brat 2 tablety na den ako pisu v navode.A cena je 37 eur za tych 60 tabliet
Dobré ránko!
Mňa zaujíma len jedno: Ako zistím či je to originál a nie nejaký "smiešny" prášok?
@kukuc2 no super zapnutie je dolezite , dobra motivacia 😉 držím palečky 😉
Gratulujem KUKUČ
síce nemám s týmto zázrakom žiadnu skúsenosť, ale podozrení, nejasností je až príliš veľa. Kto to ponúka, dováža, distribuje, komu platíme, kto to schválil ako zdraviu nezávadné,???,zrazu až tak znížená cena, všimnite si, že či tá cene bude iba 2.6., albo aj ďalšie nasledujúce...
Dievcata pisete tu ze tie lieky odoberaju chut na jedlo nemusite jest lebo necitite hlad.Pozor takto neschudnete!ak chce niekto schudnut v prvom rade musite svkoje telo zbavit toxinov potom upravit stravovaci rezim jest 5 krat denne mensie porcie aj ked nie ste hledne pridat k tomu pitny rezim aj pohzb nie je na skodu a postupne sa nastartuje metabolizmus a zacne sa chudnut. Tym ze nejete vase telo.si.vytvara tukove zasoby a ked tie lieky potlacaju chut do jedla tak.je to.len v hlave ale telo.potrebuje vyzivu takze ked sa tie lieky prestanu uzivat a vy nebudete mat upravene to co som pisala dostavi sa jojo efekt. Skuste sa nad tym.zamysliet. Drzim vamm palce aby ste schudli tak ako sa to podarilo mne ale urcite nie vdaka carallume tu som nebrala. Ja som si.pomahala prirodnymi produktami, ktore uz neuzivam a vahu si udrziavam . Kto by mal zaujem o info ako sa mi to podarilo tak mi nechajte v sprave svoj email. Prajem pekny den a drzim palce pri chudnuti
baby, preco berete tablety 2ks denne? na baleni, co som prave dnes obdrzala je anpisene, ze 1 tableta pred ranajkami.
@nostek mne prislo 1 balenie a bolo v nom 30ks tabliet a tiez tam bolo napisane ze kura na 1 mesiac a treba brat 1 tabl. 20 minut pred ranajkami, a myslim si ze tym ktorym prislo v baleni 60ks tam maju napisane 2 tbl denne, neviem preco je to take odlisne aj s poctom kusov tabliet aj s davkovanim.
ak by mal niekto zaujem vyskusat tabletky, mne zostalo 26 ks a nemozem ich brat tak predam za 30 eur
@kukuc2 moja daj adresu
@devilinheart www.topcaralluma.com/sk2/ Skusim to od pondelka s tou dietou a cvicenim a nebudem mat nic dolezitejsie comu sa venovat tak to skusim a dam si na tom zalezat.
prosím vás, má niekto adresu, kde máte reklamovať, ak náhodou vám tablety nezaberú a budete chcieť zásielku vrátiť, lebo nikde som sa tu nedočítal o žiadnej adrese a mám obavy, že je to chyták na dôverčivých ľudí.
bliky , s Vaším príspevkom veľmi súhlasím, aby to nebol chyták pre dôverčivých ľudí.
Caute no ja som tiez obdrzala len 30 tabliet a v navode je raz denne pred ranajkami. Tak som skusila napisat mail co mam uvedeny v letaciku a pani mi odpisala ze teraz maju novy druh a v tychto tabletkach je dvojnasobok antioxidantov ci nieco take. takze preto len jedna denne!
@bliky Čo si všímam ja, tak tento týždeň je tá "extra" zľava každý deň.
KOCKY VCERA SOM SI OBJEDNALA A AK MI TO DOJDE DAM VEDIET AKO SOM NATOM A HNED AJ KAZDE 2 DNI AKO TO VYZERA....NO SOM ZVEDAVA
sasurin,aja ja by som sa chcela skontaktovat s Helenkou.To musim napisat sem verejne svoj mail?Tomu caralluma moc neverim.Jednoducho sa musi znizit prijem energie.
Predam tabletky Caralluma actives-cena 30euro
@m1artina preco
Ja berem Carallu,u 5-6 dni a môžem povedať, že je to naozaj dobrá vec, ktorá mi aj pomáha. Keďže som bola zo zdravotných dôvodov indisponovaná z cvičenia asi 4 mesiace a z toho nic nerobenia som pribrala 10 kil mozem povedat ze som schudla 3 kg z toho 2 je voda ...takze určite treba len vytrvalosť pozitívne myslenie trošku cvičenia a pôjde to držím Vám ostatným palce...................................................................................................................................................A ešte k tým čo majú vraj ťažkosti ...doporučujem po užinutí carallumu min 20 min cvičiť, pretože!....obsahuje kofein a látky ktore som bravala aj ja počas treningov....a môžem poedať že energiu ktor podaktoré z toho máte a že je vam zle( búšenie srdca, malatnosť, točenie hlavy a vela energie) je z toho že necvičíte do toho a že tú energiu nespálite, preto aj podaktoré neviete spať. Takže doporučujem aj cvičiť a nie len diétky 🙂

asi niečo na tom bude , ale ten pohyb a neprejedanie musí byť
http://www.toxicology.cz/modules.php?name=News&...
uvažujem , či objednať
len ma dosť zaráža, že niekto píše o 30 ks a niekto o 60, porp. 50 ks 😨