icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

laura2912
4. jún 2012

Babulky, ktoré máte záujem o ten kokteil mohli by ste cez ss?? tuto kým vás všetky vyhľadám a odpoviem vám je na dlho, ak chcete niečo konkrétne píšte správičky 🙂

silviavecerova
4. jún 2012

@livika1978
@alibaba22 zial, nemam s nimi skusenost, pretoze cakam babo. Ale urcite ich potom vyskusam.

mia155
4. jún 2012

chcem vediet ze ci moze pouzit tieto tabletky len od 18 rokov lebo ja mam len 15 rokov dakujem

puma13
4. jún 2012

Ahojte zabrali tie tabletky Caralluma alebo nie , ked sa mozem spytat chcela by som ich kupit ale stale vaham ,ci mam to ryskovat a kupit ich . Ked sa mozem opytata dakujem za informacie .

akwals
Odpoveď bola odstránená
akwals
Odpoveď bola odstránená
nairam64
5. jún 2012

@sasurin
Zdravim. Mozem poprosit o konzultaciu s Helenkou aj ja?
nairamkaisten@gmail.com

Vdaka. Nairam64

babulkaxy
5. jún 2012

No dnes som sa po tyzdni odvazila a prd dole 😢 uz tomu neverim chcem to poslat spet nemate niekto adresu kde mozem vratit ten obal?tabletky caralluma stoja za prd a to nehovorim ze som aj cvicila pritom ☹

babulkaxy
5. jún 2012

@puma13 ani ich nekupuj stoji to za prd , ja ich beriem uz 2tyzdne a nedala som dole ani deko ☹

stanislavaz
5. jún 2012

Ahojte, dnes mi prišli tie tabletky a neviem ako s užívaním. Na balení píšu že 30 minút pred raňajkami a že dávkovanie 1 tableta. Takže to je všetko? Prosím napíšte mi

atlantic
5. jún 2012

koľko tam máš tabliet???

devilinheart
5. jún 2012

NO KOCKY PRAVE MI DOSLA TA CARALLUMA A MAM LEN 30 TAB..... ZAJTRA CACINAM

devilinheart
5. jún 2012

jinling SOM ZVEDAVA AKO DOPADNEM JA

stanislavaz
5. jún 2012

@atlantic mám tam 2 balenia po 30 tbl

atlantic
5. jún 2012

stanislavaz : a koľko máš napísané, koľko krát za deň?

devilinheart
5. jún 2012

no ja newiem ci tych 30 tab pomozu no dufajme ma uz niekto skusenosti s tymi 30 ci je to malo?? 😒 😒 😒 😒 😒 😒

retiazkaa9311
5. jún 2012

@sasurin aj ja by som chcela schudnut...lenze...neviem si odopriet jedlo takze to bude asi tazke...prosim mohli by ste o mne povedat tej Helenke? ...moj email je: retiazka9311@azet.sk

nairam64
5. jún 2012

Viete mi pls objasnit preco ma nas pripravok iba 50 mg carallum a dokonca viac chromu na proti nizsie uvedenemu vyrobku, ktory ma 500 mg carallum?

Kukuc2 uvadza
Takze zlozenie mojich co sa beru 2 ks na den je :Extrakt zo zeleneho caju 225mg
:EGCG (extrahovany zo zeleneho caju)135mg
:Kofein 200mg
:Caralluma extrakt 50mg
:L-theanin 8mg
:Chrom75mg

silviavecerova http://biocare.sk/eshop/produkt/slimdetoxprotect

SlimDetoxProtect sice nie je nazvany "caralluma", ale obsahuje jej 500mg v jednej tablete a az potom nasleduju dalsie zlozky: Ananás 100 mg, Acai 50 mg, Gymnema lesná (Gurmar) 50 mg, Cesmína paraguajská (Maté) 50mg, Čajovník čínsky (Zelený čaj) 50 mg
A stoji iba 9,96€.

Dakujem

jinling
5. jún 2012

@devilinheart držím palčeky...A tým čo neschudli ani deko odporúčam nech sa pomeraju metrom..tak isto nebolo u mna poriadne vidno pokles váhy ale mieri sa zmenili rapídne 🙂

jinling
5. jún 2012

@nairam64 každý liek je na inej báze a o inej koncentrácii.. mi užívame dve tabletky denne a tam je napísané 3x denne 1 až dve tablety...To je rapídny rozdiel..nieje vždy 500 viac ako 50..nesom farmaceutka ale študovala som chémiu a aj tam záležalo na koncentráciii. ( liter 100% kyseliny sírovej je omnoho silnejší ako 2 litre 50% kyseliny sírovej) dúfam,že som to dobre napísala.. a že ste ma pochopili čo tým myslým 🙂

nairam64
5. jún 2012

@jinling OK. Dakujem pekne. Tak podme nieco z nasim handycapom urobit. Prijemny den.

atlantic
5. jún 2012

baby, ktorá z vás si objednávala z tejto stránky a koľko jej prišlo tabliet?????? v akom množstve b ste to mali užívať????? jedno balenie, stojí 37 eur, ale každá vraví inak..... http://www.topcaralluma.com/sk2/

jinling
5. jún 2012

@atlantic no odtial mi prišli dve balenia po 60 tabliet

jinling
5. jún 2012

zakladám stránku na facebooku o carallume tak tam možte dojsť

jinling
5. jún 2012
atlantic
5. jún 2012

jinling, takže 1 balenie obsahovalo 30 tabliet..... a máš si to dať raz za deň?

atlantic
5. jún 2012

🙂

jinling
5. jún 2012

@atlantic ja som mala v jednom baleni 60 tabliet čiže za dve flaštičky mám 120 tabliet ja si dávam dve denne ale ak ty máš napísane v návode že len jednu daj si pre istotu jednu.. ak nebudeš mať komplikácie možeš skúsiť 2 tablety denne no ak budeš mat problémy okamžite zníž na jednu denne

lulucertik
5. jún 2012

ségra objednala 1 balenie a bolo tam 50 tabliet a 1 tabletku ráno užiť 30 minút pred raňajkama 😝
obratom sme poslali na email support@topcaralluma.com správu že chýba 10 kusov odpísali stala sa chyba a poslali poukážku 10% bonus 🙂 na ďalší nákup , bohužial platnosť kupónu je týžden ☹ a je na jej meno čiže nemôžeme nikomu ponúknuť ☹ , nebudeme objednávať pokial neuvidíme rozdiel zmenu , dám vám určite vedieť ako schudla neschudla za týždeň a či boli vefľajšie účinky

devilinheart
5. jún 2012

@lulucertik v akom jazyku si písala