icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

19zelka78
14. máj 2012

ahoj ,mam zaujem o produkty na chudnutie,moj email siladi@azet.sk

drobec41
14. máj 2012

@sasurin Mohla by si prosim aj mne poslat kontakt na pani Helenku. Moj mail je nemethovavlasta@gmail.com, Dakujem.

beadz
14. máj 2012

ahojte, tak ja som nasla na nete jednu reakciu, takze asi pozor na nich. Tu je (je to z lamparne) :
Zuzana Nováková
10.05.2012 | 19:16
Na facebooku sa vyskytla ponuka prípravku na zníženie váhy pod názvom caralluma actives. Stránka Medical news reporter.Objednala som si výrobok v počte 2ks za akciovú cenu 66euro.Ani ma nenapadlo skontrolovať,od koho si vlastne výrobok objednávam.Zásielku mi prviezol doručovateľ firmy Geis Parcel SK s.r.o. Po otvorení zásielky,som zistila,že neobsahuje žiadny sprievodný list s asresou dodávateľa.Na výrobku je napísané,že záručná doba výrobku je tri roky od dátumu výroby.Avšak dátum výroby na krabičke taktiež nefiguruje,to znamená,že som riadne naletela.Tak mi treba.Výrobok môžem samozrejme so zárukou vrátenia peňazí vrátiť,ale netuším komu.Prosím,ak je to možné preverte a varujte ostatných,nech nenaletia rovnako ako ja.Ja si teda už dám riadny pozor.Do firmy,čo mi zásielku dodala som volala,tí mi však k uvedenej veci nechceli nič povedať,respektíve sa vyhovorili,že oni o obsahu zásielky nevedia nič. Ďakujem Zuzana

boza571467
14. máj 2012

ahojte ! tak uz od 10,05,2012,beriem carallumu mam zvlastne pocity,,, vela na malu potrebu som chodila ako keby ma odvodnovalo lubim kavu asi preto sa mi nechce spat na lavej ruke mi trnu 3 prsty od lokta mozno je to od chrbtice ....neviem-,,hmlu mam pred ocami"

ralka
14. máj 2012

baby neskusali ste niektora tabletky na chudnutie meridia su to na lekarsky predpis a citala som o nich aj plusi aj minusi tak by som chcela vediet ci o nich nieco neviete viac

erika325
14. máj 2012

@sasurin tu je môj mail erikal3325@gmail.com, mam zaujem o tie produkty 🙂

majulik132
14. máj 2012

@boza571467 ....môžem sa ťa spýtať odkial si si to objednala a kolko ta tie tabletky stáli?

slagy
14. máj 2012

Mate nejake realne vysledky? Tiez som prave citala reklamu a vaham...

mia666
14. máj 2012

Ja som práve našla úplne rovnakú stránku len je v češtine. Skúste kuknúť. Ja si myslím že si len niekto chce pekne privyrobiť!!! porovnajte toto http://agb.weightlossc.com/ a toto http://topcaralluma.com/sk2/

demari
14. máj 2012

OK .budem rada

mia666
14. máj 2012

@sasurin. Ahoj aj ja mam zaujem o produkty na chudnutie,moj email mysiacik666@centrum.sk dik

boza571467
14. máj 2012

@majulik132 2 balenia 66evro je to na 2 mesiace a mala by som schudnut cca 20kg objednala som

gemini255
14. máj 2012

@ralka ahoj, meridia od sandozu bola stiahnuta z trhu, kvoli neziaducim ucinkom na srdce, takze uz ju neziskas nikde.

tinulca
14. máj 2012

Ahoj,Sasurin zaujali ma tvoje príspevky do diskusie o schudnutí, mohla by si mi poskytnúť nejaký kontakt na spomínanú pani Helenku?? chcela by som sa viac dozvedieť o tom zhadzovaní kíl a detoxikácíí organizmu.ˇĎakujem. 🙂

turul
14. máj 2012

boza571467,kde môžem Carallumu objednat??? 🙂

luxor32
15. máj 2012

Ahojte,ja som vcera vzala prvy krat tabletku okolo 12 na obed a potom okolo 17.30 a je uz 02.30 a ja este nespim..Obsahuje to kofein TAKZE UZ VIEM ZE ASI PO PIATEJ VIAC TABLETKU NEVEZMEM..Som z toho trosku v soku vsetci spia a ja neviem..asi to budem brat len raz denne aj to okolo 11.00.Ak z nich schudnem urcite to tu napisem..

boza571467
15. máj 2012

@luxor32 ahoj tieto pocity mam aj ja no vaha stoji ale citim ze sa zuzujem tuky su lahke musim sa premerat cm 😀

luc15
15. máj 2012

@sasurin prosim pošli aj mne kontakt na Helenku strizova.lucia@centrum.sk dikk

almavija
15. máj 2012

@falbalalala ahoj,prosim ta cez co si si objednala tabletky?nemozem sa dopatrat,kde ich objednat.dakujem.

almavija
15. máj 2012

@boza571467 ahoj ,prosim ta cez co si si ich objednala?dakujem

zuzanak22264
15. máj 2012

@sasurin
ahoj sasurin, môžeš mi prosím poslať kontakt na Helenku? Ďakujem Ti

madoma
15. máj 2012

Prosím o kontakt na Helenku aké sú to vlastne produkty a čo to stojí: Ja mám 55 rokov, výšku 172 a 99 kg. Strašne veľa.

madoma
15. máj 2012

Prosím o kontakt na Helenku aké sú to vlastne produkty a čo to stojí: Ja mám 55 rokov, výšku 172 a 99 kg. Strašne veľa.
@sasurin

slavojka
15. máj 2012

@sasurin ahoj mala by som zaujem vedieť ako si schudla tých 13kg za pol roka. dakujem 😉

evita860
15. máj 2012

@sasurin ved napis aj nazov toho produktu ci? mozno s nim mame niektora aj skusenost a ani o tom nevieme 🙂 ale aj ja by som ta poprosila kontakt na tu pani Helenku,nepotrebujem schudnit vela 4-5 kg aby som bola na svojej vahe ale nijak raz sa mi nedari :(

majulik132
15. máj 2012

@luxor32 ty si si tiež objednala tie tabletky z tej stránky topcaralluma.com? Pretože váham ci si ich mam odtial objednať , ked tu čítam ze je to nejaky podvod.... 😒

lenka905
15. máj 2012

sasurin, prosim Ta aj mne posli kontakt na pani Helenku, ďakujem mail: lenka905@post.sk

djgatta
15. máj 2012

ahojte baby, tiez som pocula o tej carallume, ale asi do toho nepojdem, radsej skusim asi produkty od HERBALIFE, mate skusenost?

bozska_mrcha
15. máj 2012

Zdravím 🙂 chcem sa opýtat kde by som si mohla objednat tie tabletky Caralluma 🙂 Dakujem :P

veronikale
15. máj 2012

@djgatta ja mam s Herbalife skusenosť, no nie práve najlepšiu... za polkilový prašok, nejaký čaj a dve krabičky tabletiek som dala 130 €. a vysledok? žiadny 😠 tak som im to vrátila, lebo šak bola tam mesačná záruka, boli s tým poťahovačky, musela som sa trošku povyhrážať právnikmi až tak mi vrátili peniaze...

...a pokiaľ ide o tú CARALLUMU baby, ja som tiež rozmyšlala nad kupou, ale nie je to až príliš pekné aby to bola pravda??? 😝 😀 😀