Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
schuldes@centrum.sk, rada by som sa dozvedela niečo o tom výbornom produkte pretože by som chcela veľmi schudnúť po pôrode sa mi to už 2 roky nedarí, dakujem Vám veľmi pekne s pozdravom lucia Košice
@kamilka_03 ja uu neviem lebo som ja vymazala zo zoznamu ale uz mam z 99 na95kg stoja 66 evro na 2 mesiace jem tak ako pred tym
@boza571467 uz za 8 dni mas 4kg dole?
@kukuc2 ano dnes som sa postavila na vahu pred tym nic len som citila ze mi su volnejsie nohavice a vaha stala tak ze sa budem merat na cm ale nemala som na to cas sice na obleceni to je vidiet 😵
@yvetulka na prirodnej je tam hodne kofein 1 balenie 33 e
Mala by som záujem o in fo čo to je a koľko to stojí?
Vopred ďakujem.
Mária
Ahojte. Pred chvíľkou som prebrala balík Caralluma. Uff, dúfam že mi to pomôže, lebo ak nie, tak ma šľak trafí 😠 . Dnes si ho dám prvý krát. Napíšem svoje skúsenosti. Držte palčeky
@sasurin ----awojky mohla by si ma tiez kontaktovat dakujem mirka.Meil je---mirka.stecova@zoznam.sk 🙂
@kamilka_03 uz som si spomenula objavila sa mi stranka o tie pirule ked som objednavala dormeo madrace tam to pohladaj ...daj vediet 😉 a co hovorite na spravy v cera davala na joj o pirulach na schudnutie ten adipex som brala pred 14 rokmi schudla som za 2 mesiace 90 na 68 kg boli ucinne ale teraz skusam novy
tá ponuka na Carallumu je taká istá ako na Acai - nie je to divné ?
Ahojte všetci. V sobotu 12.5. som si objednala tablety caralluma aktivia cez internet. Dnes je piatok 18.5. a dorazili mi kurierom domov za 37 eur. V balíčku nebol žiadny popis, len prilepený informačný leták v slovenčine. Ale nebol tam ani dátum výroby. No mne osobne to až tak neprekáža, ak to pomôže. Som zvedavá na účinky.
Niekto tu písal o tabletách adipex, ja som ich už raz skúsila, boli na predpis a volali sa adipex retard a bola som z nich veľmi unavená. Tie tabletky spôsobili maximálnu nechuť, ale až takú že som nemohla nič zjesť a bola som staršne vyčerpaná. Preto som to prestala brať.
Tak držte palce pri zhadzovaní. Budem Vás informovať.
@briana1
aj ja som to dnes prebrala a som strašne zvedavá na účinky
@aninapomaranc NO MNE TAK NEBOLO JA SOM BOLA PLNA ENERGIE NEVEDELA SOM CO SO SEBOU POTREBOVALA SOM VTEDY TEN ADIPEX RETARD VYBIT AKTYVITOU A JEST TO NORMALNE SOM JEDLA 😵
@sasurin dobrý večer moha by som sa skontaktovať s pani Helenkou?? email efik8@centrum.sk ďakujem moc krát
@boza571467 uff... :D :D... tak vďaka 🙂... nechce sa mi to veľmi hladať tak sa ešte skúsim spýtať na tu stránku :D... ja som našla len balenie za 142 € čo je nehorázna suma 🙂....vďaka za pomoc 🙂
@aninapomaranc takže smiem sa sa spýtať na kontaktnú internetovú stránku, z ktorej si si to objednala? 🙂 ... veľmi chcem tie lieky skúšam schudnúť už 3 roky a nejde mi to ani cvičením ani diétami .. potrebovala by som pomoc 🙂.. vopred ďakujem za odpoveď .. 🙂
Ahoojte 🙂 Tak včera mi došli doobedu tabletky, hneď som si jednu zobrala, to ste mali vidieť koľko som mala energie 😀 Večer som nemala problém so spaním takže pohoda, dnes beriem ďalšiu, dúfam, že mi pomôžu aspoň tých 5-8 kg zhodiť 🙂 som zvedavá, potom vám dám určite vedieť aké boli skúsenosti 🙂
@sasurin Mohla by som dostať aj ja kontakt na tú Helenku? a je to nejakým spôsobom obmedzené zdravotne či vekom? môj mail je stanka.kovacicova@gmail.com
@kamilka_03 tu ju objednáš.... www.topcaralluma.com/sk2/
@aninapomaranc na akej stranke??
@majulik132 a platis pri prebrati ci cez ucet??

@saeda ....topcaralluma.com