icon

Tabletky na odbúranie chuti do jedla

zuzuk22
6. sep 2014

Ak nejake poznáte co zabrali dajte vedieť. Chcem nieco zacat robit uz zo sebou .

sense
6. sep 2014

@zuzuk22 ak chces nieco zacat so sebou robit, rychlo na take tabletky zabudni.... 😉

sissy27
6. sep 2014

@zuzuk22 ani jedny nie sú voľnopredajné, na slovensku ich ani legálne nezoženieš... efekt úžasný, ale krátkodobý, vedľajšie účinky tiež "úžasné", možno vydržia aj dlhšie ako efekt schudnutia...
ak chceš začať so sebou niečo robiť, tak smelo do toho, ale uvedom si, že peknú postavu nezískaš len jednorazovým schudnutím alebo zmenou na "dobu určitú" ... ak to má mať efekt, tak to musí byť zmena navždy... nie že "do konca roka schudnem 15kg" a hotovo... schudnúť je jedna vec, udržať si nové telo druhá...

spisanka
6. sep 2014

@zuzuk22 ak chces potlacit chut na sladke a maskrtenie tak skus chrom,dostanes ho v kazdej lekarni. 😉

dollynkaa
7. sep 2014

Sibutramin. Treba si ho zohnat uz neni volno prwdajny

miskaie
7. sep 2014

V januari som este tiez hladala taky sposob ako ty...skoro som na neho doplatila! Od januara mam o 30kg menej a uplne zdravo...cvicm zmenila som uplne zivotny styl...a zmenila som to na cely zivot a nie len na par mesiacov, taky zivot sa mi paci ovela viac som spokojna hrda na seba a hlavne to robim koli sebe a nie koli niekomu...drzim palce je tazke zacat ale vsetko sa da ak sa chce ;) Viem, ze ta teraz podobne nazory ako ten moj vobec nezaujima ale verim, ze raz si das ,, dokopy,, hlavu ako ja...to vsetko musi zacat prave v tej hlave a prajem ti nech sa ti to podari ;)