icon

Telo do poriadku za pol roka - skúsenosti, rady

lucia_32
24. júl 2013

Ahojte...už je tu veľa tém, veľa druhov diét.
Mňa osobne nebaví beh na dlhé trate, aj keď veľa z vás pišu, že po rýchlej diéte sa vráti jojo efekt.
Chcem sa spýtať, či sa niektorej z vás podarilo dať dolu cca 5 mesiacov viac ako dvadsať kg. Ďakujem

mayca20
24. júl 2013

@lucia_32 ahoj.ja spm schudla 33kg za rok
Ale mam typ na jedneho trenera,ktory mi pomohol zist z vel.42 na 34. Len stravou.je skvely
Komunikovala som s nim cez maily

mayca20
24. júl 2013

@lucia_32 pozri si moje fotky

kikaber
24. júl 2013

ja som sa dala na dukanku a za dva mesiace som dala dole 10 kg a uvidim ako to pojde dalej 🙂

kikaber
24. júl 2013

@mayca20 inak klobuk dole...dalsia motivacia pre mna ze sa to da ....len treba pevnu volu 🙂

22beba
24. júl 2013

nie ... ja chudnem už rok ide to pomalšie ako som myslela skušala som rozne diety fakt mi pomohli schudnuť ale ked som prestala tak sa mi to behom chvíle vrátilo teraz jem tak normaal zdravo ide to dole ale tak 3 -5 kg mesačne

miskammmiska
24. júl 2013

Antonia Macingova -Zhubnete jednou pro vzdy.
Bez hladu, bez jojo efektu, bez cvicenia...ficim na tom uz 3 roky....neviem si vynachvalit🙂
Omrkni jej web stranky:
www.detoxi.sk
www.lahke chudnutie.sk
Je aj na facebooku: Harmonicke stravovanie podla Antonie Macingovej- pocet fanusikov aj ich vdacne komentare hovoria za vsetko...
Urcite neolutujes🙂

jania023
24. júl 2013

@mayca20 ahoj nedas mi kontakt na toho trenera?

lenyy
24. júl 2013

@mayca20 tiez by ma zaujimal ten kontakt🙂.vdaka

janariso
24. júl 2013

@mayca20 aj ja si poprosim ten kontakt.Dakujeeeem.

gurolka
28. feb 2014

@mayca2 preslo sice par mesiacov, ale ak mozes, prosiiiim, posli kontakt aj mne 🙂

zuul
1. mar 2014

@jania023
@lenyy
@janariso
@gurolka
dievcata pozor @mayca2 je podvodnicka! posle vam kontakt na trenera mail. vy mu napisete a bude chciet od vas 50e za jedalnicek. je to jej manzel dokonca ona, co bude brat peniaze a preposielat vam jedalnicek.
asi pred pol rokom sme to riesili v inej teme, vtedy mala este fotoblog ako schudla... baby jej na to prisli (ja neskoro, tiez som naletela) vsetko si zmazala...
ak chcete jedalnicek poslite mi do IP maily a preposlem vam ho. nie je to ziadna slava....

lenyy
1. mar 2014

@zuul vdaka za upozornenie. fakt uz niektor ludia nemaju chrbtovej kosti