Tipy na chudnutie po pôrode pomocou stravy
Poraďte tipy ako schudnúť po pôrode vďaka strave. Pohyb mám len na prechádzkach, cvičiť nemám čas chodiť a stravou nechudnem ani gram momentálne. Priberam a priberám a mám z toho strašnú depku a vkuse len ďalej zajedam a ladujem sladkosti😭
@veronikah96 ďakujem moc, ano veľmi dobre to viem. Keď aj celý deň vydržím, tak sa večer opustím a jednu sladkosť si dám😭 Neviem sa toho akosi vzdať.
Mala som s tým veľký problém. Pomohla kniha Glukozova revolucia. Skutočne odporucam
@cecilia29 super! Ďakujem, hneď dnes ju idem kúpiť alebo objednať.
@cecilia29 už som si ju objednala rovno cez Wolta z Panta Rhei a idem čitať😂🙏 ďakujem
Jedna sladkosť nie je problém, ale bolo by lepšie dať si ju dopoludnia. 😉
Dôvodom priberania môže byť aj nedostatok spánku, nepravidelnosť / nevyváženosť stravy...
ja som schudla 20kg za dva mesiace ale stratenu energiu som zajedala sladkym a spat som mala vsetko.
davaj si na sladke pozor :( ale chapem taa uplne.
Fasting a silna veľmi silna vola
mne sa po porode pokazila stitna zlaza, takze ak to nepojde stravou (ale ze naozaj budes dodrziavat 🙂), tak potom si ju daj skontrolovat. ja som pribrala 10 kg, kym mi to doslo.
nekupujte sladkosti, radšej si povedzte, že niečo si upečiete, mňa tak veľakrát prejde chuť na sladké :D
Autorka , držím prsty. Fakt pri tých zásadách to ide ľahšie dole
A kojis?J som kojenim schudla 7kg, len kojenim
Ja som sa dala na vitabox a do pol roka som mala 15 kg dole. Potom som pridala aj cvičenie.
A kolko si po porode. Ak,len,chvilu, este pockaj, chudnutie sa rozbehne, kym sa da organizmus do poriadku. Ja som len prechadzkami schudla od leta 5 kg, stravu mam taku ako vzdy. Teraz zacina dieta.viac behat, je voac aktivne,cize zas mam viac pohybu a zas mam nejake to kilecko dole.
( Ale mam 170 cm, , cize este 4 kg chcem. To mi staci az,nevyzeram ako vyziablina 🙂 )
@deedol no ja mam s nou problem od druheho porodu, ale zvysenu cinnost som mala. Najprv som chudla jedna radost a ked mi nastavili liecbu, slo vsetko hore. Uz som nikdy neschudla ako pri prvom dietati. Metabolizmus mi lieky doslova blokli. No a po tretom a stvrtom dietati to iste, rozbehnuta zvysena cinnost a zase lieky a drb, spomalene. Plus nevyspatost atd...Mam ale protilatky aj na znizenu cinnost. Od jesene som plus 8 kil a unavena, ale ze strasne, nutit sa musim este aj do cinnosti, ktore som mala rada, takze mozno sa mi fakt spomalila. Lekar povedal, ze je to otazka casu a ked nastupi menopauza, co uz mozno mi aj zacina, tak sa to moze stat a budem potrebovat liecbu. V aprili mam kontrolu, tak uvidim. Zacala som ale s KT, zas a znova a je to bieda. Ja som na 1500 odporucabych kcal hladna jak vlk. Zjedla som rybu a varene zemiaky s cviklou a presla hodina od obeda a uz mam chute, toto bude biedaaaa...
@dobryden aj ja, sla som na dievcensku vahu, nie vahu pred tehotenstvom, pred tehotenstvom som mala 60 kg (vyska 152 cm), po porode do 9 mesiacov som mala 49 kg a to som jedla aj v noci sladke jogurty. Ale toto platilo len pri prvom dietati. Po druhom sa mi poskodila stitna a uz to neslo.
@nevenka inak ja som kojenim neschudla nic. A to mam stravu dietnu, lebo moj zaludok dlho neznasa tazke jedla. A pohybu tiez vela, aj v tehu som do 6 mesiaca cvicila. Nabrala som len 11 kg, no tie posledne 3 akosi nie a nie dole....🙂 🙂 asi to zavisi od metabolizmu alebo treba fakt hkadovku 🙂🙂
Za mňa je doležité mať podporu. Viem ťa pridať do jednej FB skupiny. Určite upraviť stravu. Viem ti dať kontakt na ľudí ktorý ba ti pomohli.

Dá sa to, ale vlastne si si už aj sama odpovedala prečo to nejde...keď počas dňa naozaj len zajedáš všetko možné a do toho veľa sladkosti, tá váha nižšie nepôjde. Zrejme by to chcelo úplne zmeniť stravu a hlavne vydržať, nie povoliť po pár dňoch alebo prvých kilách čo pôjdu dole 🙂 treba sa zatnúť a vydržať