Tipy na účinné chudnutie
Čavte ženy čo pomáha pri chudnutí už 1 tizden cvičím ráno z dieťaťom 🤣🙏 20 minút pustím si na YouTube cvičenie na doma a je to celkom super prvé dni svalovka ale je to Okey 🤣 ale chcem ešte niečo nejaký čaj alebo tabletky alebo detox ale kojim neviem či môžem 🤣.... Počula som že pomáha aj rozmixovať citrón pomaranč a závor pomáha to skúšal to niečo také? A budem rada keď sa niekto príde so mnou 🙂🙂
@simonka1161 "už týždeň" je krásne spojenie...vydrz, aspoň pol roka.
Kaloricky deficit je kluc k schudnutiu. Zbytocne budeš cvičit a pit predražené čaje, ak budeš jest prilis vela.
1. Cvic pol roka, nie týždeň.
2. Miesto tabletiek si zacvičiť 45 min
3. Nehľadaj skratky
Čo si čakala za týždeň schudnutie 5 kíl? Reálne ešte len štartuješ telo, pekne pokračuj a ozvi sa o polroka.
Cca 70-80% je strava. Ziadne tabletky na chudnutie neexistuju. To by ludia neboli obezni. Kto by chodil do posilovne, ked si supne tabletku a je to vybevene? Ja cvicim pol roka doma a viem, ze kym neupravim stravu, tak tie kocky na bruchu mat proste nebudem 🤷🏻♀️.
@simonka1161 dolezite je kaloricky deficit
Ziadny caj ani tabletky nepomozu, toboz ked kojis
Na detox mas pecen a oblicky, nic viac ti netreba
Nie z citrona pomaranca a zazvoru neschudnes ale ako chutovku si to dat mozes
A nebud velmi premotivovana bud len konzistentna a maj pevnu volu
Čo si čakala za týždeň schudnutie 5 kíl? Reálne ešte len štartuješ telo, pekne pokračuj a ozvi sa o polroka.
@januska12323 no nie 5 kíl za týždeň to jediné je potom hladovka ...
Počula som že pomáha čaj konjac ale ja to nemôžem piť.. ale pomáha to
@simonka1161 nevymýšľaj s cajmi úprav stravu hyb sa a pôjde to
Daj si "low fat" dietu. MM obsahuje vela tuku. Ked ho telo nenajde v strave, najde v zasobach.
Hlavne ak kojis nedavaj zazvor. Dieta sa tomu nepotesi

@simonka1161 zakladom je kaloricky deficit, pohyb je druhorady, hoci pomotze vytvarovat postavu a spali dake kalorie. Ale strava je zaklad.