Tipy na účinné chudnutie
Čavte ženy čo pomáha pri chudnutí už 1 tizden cvičím ráno z dieťaťom 🤣🙏 20 minút pustím si na YouTube cvičenie na doma a je to celkom super prvé dni svalovka ale je to Okey 🤣 ale chcem ešte niečo nejaký čaj alebo tabletky alebo detox ale kojim neviem či môžem 🤣.... Počula som že pomáha aj rozmixovať citrón pomaranč a závor pomáha to skúšal to niečo také? A budem rada keď sa niekto príde so mnou 🙂🙂
@simonka1161 "už týždeň" je krásne spojenie...vydrz, aspoň pol roka.
Kaloricky deficit je kluc k schudnutiu. Zbytocne budeš cvičit a pit predražené čaje, ak budeš jest prilis vela.
1. Cvic pol roka, nie týždeň.
2. Miesto tabletiek si zacvičiť 45 min
3. Nehľadaj skratky
Čo si čakala za týždeň schudnutie 5 kíl? Reálne ešte len štartuješ telo, pekne pokračuj a ozvi sa o polroka.
Cca 70-80% je strava. Ziadne tabletky na chudnutie neexistuju. To by ludia neboli obezni. Kto by chodil do posilovne, ked si supne tabletku a je to vybevene? Ja cvicim pol roka doma a viem, ze kym neupravim stravu, tak tie kocky na bruchu mat proste nebudem 🤷🏻♀️.
@simonka1161 dolezite je kaloricky deficit
Ziadny caj ani tabletky nepomozu, toboz ked kojis
Na detox mas pecen a oblicky, nic viac ti netreba
Nie z citrona pomaranca a zazvoru neschudnes ale ako chutovku si to dat mozes
A nebud velmi premotivovana bud len konzistentna a maj pevnu volu
Čo si čakala za týždeň schudnutie 5 kíl? Reálne ešte len štartuješ telo, pekne pokračuj a ozvi sa o polroka.
@januska12323 no nie 5 kíl za týždeň to jediné je potom hladovka ...
Počula som že pomáha čaj konjac ale ja to nemôžem piť.. ale pomáha to
Počula som že pomáha čaj konjac ale ja to nemôžem piť.. ale pomáha to
@simonka1161 nevymýšľaj s cajmi úprav stravu hyb sa a pôjde to
Daj si "low fat" dietu. MM obsahuje vela tuku. Ked ho telo nenajde v strave, najde v zasobach.
Hlavne ak kojis nedavaj zazvor. Dieta sa tomu nepotesi

@simonka1161 zakladom je kaloricky deficit, pohyb je druhorady, hoci pomotze vytvarovat postavu a spali dake kalorie. Ale strava je zaklad.