Účinná diéta podľa krvných skupín

ssisska
28. mar 2013

Drzim tuto dietu velmi dokladne a zabera.Mam krvnu skupinu 0 ,a som rada ze mozem jest maso,ryby,brokolicu,spenat.Vraj je to najstarsia skupina davnych predkov.Mate neake skusenosti s touto dietou?

cerez
28. mar 2013

A čo 0 by nemali jesť alebo im nerobí dobre. Sama mám 0, diétu síce nepotrebujem ale znie to zaujímavo.

sympa1
28. mar 2013

@ssisska ja to neberem ako dietu...ale normalnu stravu ktora mne a mojmu telu robi dobre...ja som A a plati na mna presne to co som sa dozvedela o tejto skupine....bezmasite jedla...zemiaky ryza...zelenina ovocie...to som cela ja...

vroni
28. mar 2013

s touto dietou nie (aj ked uz som o nej pocula) . Ale tiez som nulka a zijem z masa, ovocia a zeleniny (tak priblizne 😉 ) a okrem mimovolne strasenych 20 kil (nie je to dieta, jem normalne) sa od zmeny sposobu stravovania citim ovela lepsie (cca od augusta).... Kdesi som citala (netusim, ci je na tom co len chlp pravdy), ze nulka je povodna krvna praskupina (teda ze praludia boli vsetci nulky) a preto je pre nu prirodzena potrava lovcov a zberacov...... Nemasove boli tusim acka....

ssisska
autor
28. mar 2013

@cerez
Je to ako dieta ,pretoze pri tejto diete nesmies jest chleba,sunku,psenicne vyrobky,bielu muku,citrusove plody napr.mandarinky,fazulu,hrach,vsetky strukoviny,ciernu kavu,slaninu,mliecne vyrobky,mlieko,bravcove maso,kel.
Jest sa moze maso z diviny,hovadzie ,srncie,ananas,slivky,hrozno,spenat,brokolica,kapusta,melon,zemiaky.

ssisska
autor
28. mar 2013

Viem aj to ze ludia z nulkou,su velmi energicki,niekedy agresivni,pretoze ako prvi ludia sme boli zvyknuti jest len maso.Pre tychto ludi je dolezita neustala aktivita a pohyb,a dobre znasaju aj velmi narocne cvicenia.Ked chceme darovat krv mozeme vsetkym krvnym skupinam,ale nam moze darovat pri ohrozeni zivota len ludia so skupinou 0.
Myslim ze na mna sedi tato dieta pretoze z mlieka som len priberala a tvorili sa mi hlieny,ked som pila teple mlieko navecer,moj zaludok bol vzdy velmi podrazdeny.Ked som jedla citrusove plody napr.kyslejsie pomarance,vzdy mi podrazdil plet okolo ust,niekedy aj sposobil ekzem.Zo strukovin som mala velmi divne naduvania.

emakiki
29. mar 2013

to je teda veľmi zaujímavé...a čo môžem a nemôžem, keď mám AB? ak teda viete....

reanda
29. mar 2013

ved dajte nejaky dobry link, kde sa o tomto pise 🙂

ssisska
autor
29. mar 2013

Ludia s krvnou skupinou AB by si mali davat pozor na imunitny system a zdravie svojho srdca.Su imunni proti cholere a infekcnym hnackovym ochoreniam.

emakiki
29. mar 2013

@ssisska tak s tými hnačkami je to pravda...ja aj keď dostanem črevnú chrípku, tak ma drží max. 1 deň... a málokedy ma preháňa...a môžem si dať aj kyslú kapustu a hneď na to jogurt...napr.... 🙂 ale čo môžem a nemôžem papať aby som schudla?

sashabb
29. mar 2013

@emakiki
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151317...

su tam všetky, stačí preklikať 😉

ssisska
autor
29. mar 2013

Charakteristika ludi s krvnou skupinou AB: relelska,odusevnena a komplikovana povaha.
Tato skupina vznikla priblizne pred 1000 rokmi,patri medzi najmladsiu.
Tuto skupinu tvori len 5 % obyvatelstva na zemi.

emakiki
29. mar 2013

@sashabb ďakujem pekne... 🙂

lucky14
4. apr 2013

@ssisska ahoj. Prave som si nasla tuto temu a som Ti za nu vdacna. Po neskutocnom mnozstve pokusov ako schudnut a stroskotaniach sa zacinam pozerat skor ako pomoct mojmu telu aby vyzeralo najlepsie ako moze bez stresov z dietovania a vycitiek. Takze dufam ze stravovanie podla KS sa mi dostane pod kozu a najdem v tom zivotny styl. Inak ja som A-cko a uz 15rokov vegetarianka takze by si jeden mohol mysliet ze by som mala byt stihla...zial nie je to tak. 😒 Prosim daj mi vediet ako sa Ti dari. Prajem pekny den.

ssisska
autor
4. apr 2013

Ja patrim do skupiny 0 .Vynechala som chleba,ryzu,mlieko,sladkosti.Zemiaky tiez pre istotu.Aj ked ich mozem.

martama
21. jún 2013

Ja drzim tuto dietu 4 krvne skupiny 4 tyzdne,to sa neda opisat,mne presiel Atopicky ekzem,ktory som mala 13 rokov.Ten kto sa trapi ,mal by to vyskusat,mozem len doporucit. Som 63 rocna zena. Tato dieta je hlavne pre tych,ktory zapasia s nejakou chorobou.Vynechanim vsetkych JEDOVATYCH potravin z jedalnicka,podla krvnej skupiny,sa mozete tesit uz v prvom tyzdni zlepseniu zdravotneho stavu,vitality,a psychiky.Kto sa stravuje striedmo,robi sport,schudne aj vyborne.Kazda KS ma jedovate potraviny,tie sa musia celkom vyradit z jedalnicka.Su to nebezpecne lektiny,co robia najväcsie zlo v organizme,a sposobuje vsetky choroby,a brzdia travenie,preto viacero ludi pribera.Ja som si vzdy myslela kurca je dietne aj paradajky.Presny opak,tie su pri mojej krvnej skupine B tie najhorsie.Vsetko sa da nahradit inou potravou,ked vidim ako sa mi zlepsil zdrav.stav,hlavne EKZEM,je to ako zazrak.Kto ma este skusenost s touto dietou,napiste prosim. 🙂

alena310
6. okt 2014

@martama Dobry den, chcela by som sa zacat stravovat podla krvnej skupiny, prosim Vas mohli by ste pridat dajake recepty pre KS B, dakujem.

mirusik0
3. okt 2020

Bojujem s menšou nadváhou snáď celý život...poznáte to diéty, zázračné lieky... samozrejme že tieto pokusy, omyly sa musia na zdraví človeka odraziť...aj na mojom. Začali problémy s trávením, často som bola nafuknutá ako balón, bolesti žalúdka, krče a pálenie žáhy, reflux... tak som začala chodiť do fitka , že zohrejem svaly, naštartujem metabolizmus ale ručička na váhe šla každým rokom pomaly hore ...pri výške 168 cm som mala už 75 kg a povedala som si dosť...niekde musím robiť chybu...pohybu mám dosť 2 až 3 krát chodím do fitka , dom ,zahrada, deti... zdravšie stravovanie...tak som začala hľadať na nete niekoho kto má podobný problém a natrafila som na stránku ...o stravovaní podľa krvných skupín...skúsila som to.... povedala som si, že to vyskúšam ...po prvý krát skôr kvôli zdraviu než kvôli váhe , pretože zle mi už bolo pomaly aj z vody... verte , neverte snažím sa takto stravovať bez hladovania 2 mesiace...nemám bolesti žalúdka ,prestal reflux a schudla som 5 kg...cítim sa zdravšie a hlavne plná energie...za seba môzem povedať ,že to funguje...moja krvná skupina je A- čko.