icon

Účinné cviky pre ploché brucho

22. apr 2025

Ahojte, uz nejaký ten mesiac cvičím, sice viac kardio ako silovo..som pomerne chudá, ale to brucho je jeden veľký zalospev. Nemáte nejaký tip na účinné cviky, ktoré sú časovo nenáročné? Ďakujem.

denkabemommy
22. apr 2025

Cvikmi brucho ploché nikdy nebude, lebo čo? Sval rastie, takže pozrieť sa na stravu, prípadne u fyzio na to, či nemáš diastazu 🙂

lucia13022023
22. apr 2025

Brucho sa robí v kuchyni. Ja mam ploche brucho, tehličky, a brucho cvičím len pre spevnenie core, 5 minút 2x týždenne.

osky
22. apr 2025

@lucia13022023 tak daj typ ako sa robi v kuchyni.
Dakujem

lucia13022023
22. apr 2025

@osky jedlom.

vanilkovazmrzka
22. apr 2025

Strava

autor
22. apr 2025

Vďaka ťažké cvičenie nemá význam? Ak strava, beriem ale môžete konkrétnejšie tipy? 🙂🙏

minenkaa
22. apr 2025

Samizrejme,že silovim tréningom dokážeš nabrať svaly aj na bruchu

aurora33
22. apr 2025

Jasne že aj cvičenie má zmysel. Za mňa najmä cviky na core a plank na akýkoľvek spôsob.

osky
22. apr 2025

@lucia13022023 ja to chspem...ale praco odpovedas jednxm slovom?
Ved nikto neni blby ,ze jedlom...ale ja bx som uvitala typy-,ako a co jes,kedy...

lucia13022023
22. apr 2025

@osky tak na otázku ako sa robí v kuchyni som ti dala odpoveď.
Na každého platí niečo iné, každému robí dobre niečo iné.
Ako jem? Zdravo. Co? Nespracovsne potraviny, kvalitné bielkoviny, tuky a sacharidy. Kedy? Keď som skutočne hladná. Mam nízke percento tuku, preto mi je vidno svaly na bruchu. Hádam som ti zodpovedala tvoje otázky, len dúfam, že ťa to skutočne zaujímalo.
Autorka, cvičenie je samozrejme dobre, len brucho neschudnes cvičením. Nedá sa schudnúť z určitej partie. Cvic core, uprav stravu, schudni tuk a uvidíš, aj brucho budeš mat ploche 🙂 ale, aj genetika robí svoje..

autor
22. apr 2025

Ďakujem 🙂 možno budem za blbú, ale čo je Core? Nejaký typ cvičenia?

biba_18
22. apr 2025

core sú hlboké svaly trupu…

autor
22. apr 2025

@biba_18 ďakujem, idem to pozrieť

aurora33
23. apr 2025

Autorka, ešte aj pilates je super.

andrejka2424
23. apr 2025

Keďže mám jedlo a najmä sladké viac rada, ako svoje telo, tak sa k plochému bruchu väčšinou vypracujem len pri črevnej viroze. 😂 Vtedy sa neviem vynadívať na to krásne ploché, až vpadnuté brucho. No a potom mi začne chutiť jesť a som tam, kde som bola. To na čo som si dokázala zvyknúť,až vybudovať závislosť je aj domáce cvičenie pre radosť. Asi 5x v týždni, viac než hodinu. Najprv na elypt.trenažéri 5-7 km pošlapem, potom drepy, plank, sklapačky , mrtveho chrobáka a pod . Ráno pred raňajkami mám bruško pekné , nie tehly, ale svaly sa mi pekne rysujú na ňom a potom sa najem a radosť je preč. Ale na zásadnú zmenu v stravovaní som ešte nedozrela, tak som s týmto stavom zmierená a cvičiť ma baví aj tak.

alice2468
24. apr 2025

Strava. Cvic nohy.