Účinné diety na chudnutie bez hladu a pôstu
Ahojte, viete mi poradit( zo skúsenosti) nejakú prudsiu dietu( spôsob stravovania) na schudnutie cca 4-5kil za cca mesiac, ktorá je fakt tutovka? Potrebujem sa nasýtiť, čiže zmenšiť porcie znamená pre mňa hlad a tiez prerušovaný pôst kvôli práci je velmi problematicky. Samozrejme viem, že je to krátkodobé, príde jojo efekt, že to pôjde dole voda a svaly….vsetko to viem. Zopár krát som diéty drzala(Macingova 28, low carb) a schudla som, príbrala som až po dlhej dobe po veľkých stresoch. Teraz potrebujem nakopnúť, už strata zopár kíl je pre mňa motivačná. Začala som behať a prihlásila som sa do fitka. Mám 35 a mám pocit, že mierna úprava stravy už nezaberá ako pred pár rokmi. 177cm/78kil, postava presýpacie hodiny, fyzicky dosť náročná práca, deti nemam. Chcem schudnúť do leta cca 10 kíl.
@siera_springs úplne súhlasím
@siera_springs nemohli by ste tu teda tie tipy napisat?
Nemamsi tu knihu kde kupit,ani pozriet...nie som na sk
Ale znie to zaujimavo
Nech sa paci:
https://www.postoj.sk/125164/mozete-jest-takmer...
@siera_springs súhlasím a glukozovou revolúciou. Autorka schudneš ľahko a bez hladu. Ja som začala takto po Vianociach 10.1. S vypasenou váhou takmer 73 kg. Včera som mala 65,5. Po dvoch rokoch od pôrodu sa mu upravili pečeňove testy a.zrejme mi zmizol piesok zo žlčníka. Cítim sa lepšie ale že.vyrazne.

Za mesiac schudnes 4 kila kludne aj z radami od Jessie Inchauspé. Treba si ale jej knihu precitat. Vola sa ‘Glukozova revolucia’. Ja som ju docitala pred tyzdnom, odvtedy dodrzujem 6 z jej 10 rad a dole islo presne 1 kilo, dnes som sa vazila. Cize mi to vychadza ze za mesiac by 4 kila mohli ist dole. Ja osobne knihu vrelo odporucam! A nemusis ju ani celu citat ked nemas cas, jednoducho hned prejdes na tipy a triky ktore radi dodrziavat. Najlepsie na tom je, ze nejde o kratkodobu dietu s naslednym jojo efektom ale o ucinne nekomplikovane stravovanie bez hladovania.