icon

Účinné diety na chudnutie bez hladu a pôstu

4. mar 2025

Ahojte, viete mi poradit( zo skúsenosti) nejakú prudsiu dietu( spôsob stravovania) na schudnutie cca 4-5kil za cca mesiac, ktorá je fakt tutovka? Potrebujem sa nasýtiť, čiže zmenšiť porcie znamená pre mňa hlad a tiez prerušovaný pôst kvôli práci je velmi problematicky. Samozrejme viem, že je to krátkodobé, príde jojo efekt, že to pôjde dole voda a svaly….vsetko to viem. Zopár krát som diéty drzala(Macingova 28, low carb) a schudla som, príbrala som až po dlhej dobe po veľkých stresoch. Teraz potrebujem nakopnúť, už strata zopár kíl je pre mňa motivačná. Začala som behať a prihlásila som sa do fitka. Mám 35 a mám pocit, že mierna úprava stravy už nezaberá ako pred pár rokmi. 177cm/78kil, postava presýpacie hodiny, fyzicky dosť náročná práca, deti nemam. Chcem schudnúť do leta cca 10 kíl.

siera_springs
5. mar 2025

Za mesiac schudnes 4 kila kludne aj z radami od Jessie Inchauspé. Treba si ale jej knihu precitat. Vola sa ‘Glukozova revolucia’. Ja som ju docitala pred tyzdnom, odvtedy dodrzujem 6 z jej 10 rad a dole islo presne 1 kilo, dnes som sa vazila. Cize mi to vychadza ze za mesiac by 4 kila mohli ist dole. Ja osobne knihu vrelo odporucam! A nemusis ju ani celu citat ked nemas cas, jednoducho hned prejdes na tipy a triky ktore radi dodrziavat. Najlepsie na tom je, ze nejde o kratkodobu dietu s naslednym jojo efektom ale o ucinne nekomplikovane stravovanie bez hladovania.

ina2405
5. mar 2025

@siera_springs úplne súhlasím

osky
5. mar 2025

@siera_springs nemohli by ste tu teda tie tipy napisat?
Nemamsi tu knihu kde kupit,ani pozriet...nie som na sk
Ale znie to zaujimavo

cecilia29
7. mar 2025

@siera_springs súhlasím a glukozovou revolúciou. Autorka schudneš ľahko a bez hladu. Ja som začala takto po Vianociach 10.1. S vypasenou váhou takmer 73 kg. Včera som mala 65,5. Po dvoch rokoch od pôrodu sa mu upravili pečeňove testy a.zrejme mi zmizol piesok zo žlčníka. Cítim sa lepšie ale že.vyrazne.