Ukazuje pás presne spálené kalórie počas chôdze?
Ahojte myslite že tie kcal ukazuje dobre ? Nechce sa mi moc veriť keďže mám nad 100kg že by som tak malo spálila intenzitu som striedala 4,4-5 a potom na plno do kopca takou pomalšou chôdzou 😊 pridavam foto
@saruska1111 dobre ukazuje
@saruska1111 kalórie spaľujú len svaly a orgány v tele, tuk nie. Je jedno, že máš 100kg, nie sú to všetko svaly. Pohyb ako chôdza spaľuje menej, než si ľudia myslia. Keby si behala intervalovo intenzívne (high intensity training), alebo dvíhala váhy, teda silovo posilňovala, tak spáliš o niečo viac.
@ina2405 behať nemôžem by som si ojeb. Kolena nebudem to riskovať
Vzhľadom na tempo nie je to málo kalórií, keďže tempo 4,4-5 je chôdza , keďže si prešla 3km...a do kopca si šla koľko %sklon. Máš meraný aj tep pásom? Alebo aspoň hodinkami či len na madlach pásu . Rovnako záleží aj či si sa počas chôdze držala alebo nie.
Áno ukazuje to veľmi dobre, chôdzou nespalis nejak extra, chudnutie je kruté makas, makas a pár kalórií spalis, odporúčam skôr plávanie tam spalis raz toľko a nezaťažujes kĺby tak
Nerieš kalórie. Ideš na to dobre. Len vydrž a nečakaj výsledky za týždeň.
@saruska1111 podla mna to na tie 3km, kt si isla skoro hodinu este aj vela ukazuje 🤷🏼♀️
Pomalou chôdzou nemôžeš veľa chudnúť ale lepšie ako nič.
@saruska1111 rob čo robíš, v kombinácii so stravou to pekne pôjde💪
Ano tak malo
Ale nevadi aspon nieco polracuj
Nechudne sa cvicenim. To co si spalila su tak 2 cookies... Ked si nedas jedlo, mas "usetrene" hned... cvicenie je super a potrebne pre "wellbeing"... zdravie, svaly, srdce a tak...
Ďakujem baby nedrzim sa na pase ani nic.. a kombinujem pas plus silový tréning… dúfam že to pôjde dole 😄
chudnutie je hlavne o zložení stravy a to tvorí až 70 percent úspešnosti schudnutia, pohyb a šport už len ako ťukes pre pekné svaly a postavu