Váha ide dolu, ale centimetre ostávajú

1. aug 2020

Ahojte máte skusenosti niektorá s tým že na váhe idu čísla dole ale v cm nechudnete? Inými slovami nevidno to na vás vôbec? Čím to môže byt?

miskooo1987
1. aug 2020

No napríklad tým že si sa len odvodnila a vôbec neschudla...alebo tým, že ti degraduje svalstvo kvôli zlej diéte... nedá sa povedať na základe tvojich info...

janka_266
2. aug 2020

Chudnutie svaly a nie tuk, treba prehodnotiť jedalnicek a začať cvičiť

autor
2. aug 2020

@janka_266 čo by som mala teda jesť?

natalienka12
2. aug 2020

Nikto nevie co jes a kolko jes. Tak sa ti neda komplexne poradit. Ako dlho ti klesa hmotnost? Nezacala si nahodou pred tyzdnom?

autor
2. aug 2020

@natalienka12 začala som pred 3 mesiacmi. Schudla som 7 kg ale ani jediný centimeter. Jem ovsenu kasu ráno, na obed vždy nejaké chudé mäso (kuracie najčastejšie), trosku ryže, sem tam zelenina (z tej ma napina, nedokážem ju jesť vo veľkých množstvách), o tretej si dám proteín jablko a mandle, večera 2 vajicka, paprika a ryžový chlieb....

natalienka12
2. aug 2020

z akej startovacej vahy si isla? tych 5 kg moze byt zadrzana voda

janka_266
2. aug 2020

Podľa mňa malo jete, mali by ste si stiahnuť kalorické tabulky a aspoň mesiac do nich nahadzovat stravu a podľa nich ju upraviť. A fakt zaradiť aspoň 3x týždenne cvičenie s vlastnou váhou, keď nie rovno fitko. Lebo takto Vám prvé odchádzajú svaly a to vidno len na váhe, nie na cm.

autor
2. aug 2020

71kg bol start. Ale aj zadržaná voda by malo vidieť že som splaskla... ja neviem... mYslite že jem malo? Ja neviem čo by som ešte pridala do jedalnicka

majamat
2. aug 2020

a co oblecenie? ako si na tom? ja som schudla 7kg, mam pocit, ze cm boli podobne, hlavne na bruchu ( zial, moje poporodne brucho vyriesi len plastika ) a teda z tejto oblasti chudnem malo. no aj napriek tomu, oblecenie mi je volnejsie. hned som to citila na zimnom oblecku - bunde. predtym som ju ledva zapla.
co sa tyka merania cm, ne vzdy zasiahnes rovnaku oblast, nei vzdy das meter uplne do rovnakej pozicie a staci, ze je trochu sikmejsie a cm ti hned nabehnu. tiez napr. pred ms mozes byt nafuknuta a naliata vodou, cize brucho vtedy dobre neodmeras.

kittykat22
2. aug 2020

to nie je mozne, ze si chudla 7kg a na cm to nevidno. To by si musela vazit 170kg aby sa to stratilo. A kde vsade sa merias? Chudnutie ide tak blbo akoby z koncov - od ruk a noh smerom do brucha. Ak chces schudnut urcite partie tak je dobre civit na tie partie cielene workout. Napriklad Pamela Reiff ma na youtube butt a abs zamerane cvicenia. Ja som s tym videla velmi pekne vysledky, mozem doporucit.