icon

Vážim 75 kg a meriam 175 cm. Mala by som schudnúť?

9. aug 2025

Nepridem ti nejaka tlsta ani modelka, okolie vravi ze mam trochu na sebe popracovat. Co si myslite o vahe 75 kg na 175 cm? 38 rokov, dve male deti. Nemam naladu, cas ani chut chudnut, ale tak ostatni ma vidia, nie ja...Podla BMI je to nadvaha. Dakujem

Strana
z2
beronsche
9. aug 2025
@anonym_c7be5f

@beronsche Mne vyhovuje skôr kardio a cvičenie s vlastnou váhou v stoji.

@anonym_c7be5f pozor, aby si nebola "osvalená"!
Kedže cvičenie s vlastnou váhou JE silové cvičenie.

anonym_c7be5f
9. aug 2025
@beronsche

@anonym_c7be5f pozor, aby si nebola "osvalená"!
Kedže cvičenie s vlastnou váhou JE silové cvičenie.

@beronsche Nebudem určite 🙂 Väčšinou riešim len kardio. A aj to len 20 minútovky. Nechce sa mi.

milanemila
9. aug 2025
@anonym_c7be5f

@anonym_autor Váhu máš úplne v poriadku. Možno by som pridala kardio, rýchlu chôdzu, cviky v stoji s vlastnou váhou. Ale určite žiadne silové tréningy. Teraz je to IN, tak to každá cvičí. Ale je to odpudzujúce, keď je žena osvalená.

@anonym_c7be5f toto je zena, kt silovo cvici a vazi 70kg, ak sa ti tato postava zda odpudzujuca, tak neviem no 🤷🏼‍♀️ silovy trening je pre zeny velmi dolezity, nie je to “teraz moderne”

domiklik
9. aug 2025
@anonym_281913

@anonym_autor 10kg dolu a si kočka

@anonym_281913 ved si ju nevidela

beronsche
9. aug 2025
@anonym_c7be5f

@beronsche Nebudem určite 🙂 Väčšinou riešim len kardio. A aj to len 20 minútovky. Nechce sa mi.

@anonym_c7be5f to bola irónia.. podpichla som ťa, lebo jedno robíš a opak si myslíš.. 🙃

amelie2017
9. aug 2025

Mam 175 cm a 75 kg a ano, mala by som schudnut, lebo mne sa tuk hromadi najma na bruchu - brusna obezita. Mam 36, 2 male deti, narocnu pracu na plny uvazok. Na cvicenie naozaj nemam energiu, za den spravim vyse 30tisic krokov, nadviham sa tazke, do toho aj psychicky narocna. Potom deti 😅 jedine,cim by som to mohla ovplynit je strava, ale napr. na poobednej veceriame o 18, do 00:30, kym pridem domov, nejem nic a pridem domov a vyzeriem pred spanim pol chladnicky 🤦‍♀️ ja som aktualne rada aj za, to ze udrzujem tych 75, lebo boli casy, ked som mala 86 a to uz bol ozaj des.

anonym_159b8d
9. aug 2025

Je to vela, zapracuj na sebe na cca 60-62 kil a budes kocka.Vekom kila budu stupat a bude to coraz tazsie.

anonym_062fd1
9. aug 2025

Ja mám 175 cm 38 rokov a mám 64kg. Chcela by som sa dostať na 60. Tie 4 kg mi vyslovene vadia, cítim ich. V mladosti som malavala 58kg.

anonym_8dc9d7
9. aug 2025
@anonym_cc59c3

BMI nie je uplne smerodajny udaj. Zalezi od rozlozenia a zlozenia. Ja neviem ci su tvoje kila svaly alebo tuk. Ale asi skor tuk, ak okolie hovori, ze by si na sebe mala pracovat. Zalezi ako sa aj ty citis. Tvoja vaha nebude zivot ohrozujuca a asi z nej neplyvu ani zdravotne rizika. Ja by som sa vsak s tvojou vahou citila ako slon. Ale to som ja, som sice nizsia mam 171 cm a 49 kil. Som tak akurat.. aj ked okolia mne hovori, ze som dost chuda. Jem vsak viac ako moje okolie.. ale jem uvedomele.

@anonym_cc59c3 ja mam 174 a dlho som vazila 53-55, ale necitila som.sa dobre, bola som casto unavena, slaba, teraz mam 59 a je mi fajn😁 ale ja mam uz po 50ke

anonym_67af7c
9. aug 2025

@anonym_autor ak si ty sama so sebou spokojna, moze ti byt uplne jedno co si mysli okolie

beronsche
9. aug 2025
@anonym_67af7c

@anonym_autor ak si ty sama so sebou spokojna, moze ti byt uplne jedno co si mysli okolie

@anonym_67af7c ak by bola spokojná, nepíše tuto otázku sem...

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_c7be5f
9. aug 2025
@milanemila

@anonym_c7be5f toto je zena, kt silovo cvici a vazi 70kg, ak sa ti tato postava zda odpudzujuca, tak neviem no 🤷🏼‍♀️ silovy trening je pre zeny velmi dolezity, nie je to “teraz moderne”

@milanemila Áno, poznám ju. Je veľmi chudá už. A na rukách má dosť svalov. To sa mne nepáči.

hopsas
9. aug 2025

@anonym_autor ťažko povedat. Ja mám 1.65 aj moja kolegyňa. Ja vážim 55, kolegyňa 75 a na prvý pohľad rozdiel nevidíš. Postava na pohľad rovnaká. Modelky meria váhu ale merajú si obvod pása a obvod pása má.moja kolegyňa len o tri cm väčší ako ja. Za mňa váham nie je relevantná. Ja keď som dvojfázovo cvičila mala som váhu 64 kg a boli to svaly. Teraz vážim skoro o desať kíl menej a postava horšia. Čiže na iné parametre treba pozerať.

anonym_98fac1
9. aug 2025

Ja mam 161cm a aj kamoska. Ja vazim 59kg a kamoska 60kg. Zial je som tucna a ona nie. Ja vyzeram tak ze mam +5kg viac, ona -5kg menej. Proste nie su kila ako kila. Na to ci si tucna by sme potrebovali vidiet foto

anonym_98fac1
9. aug 2025
@hopsas

@anonym_autor ťažko povedat. Ja mám 1.65 aj moja kolegyňa. Ja vážim 55, kolegyňa 75 a na prvý pohľad rozdiel nevidíš. Postava na pohľad rovnaká. Modelky meria váhu ale merajú si obvod pása a obvod pása má.moja kolegyňa len o tri cm väčší ako ja. Za mňa váham nie je relevantná. Ja keď som dvojfázovo cvičila mala som váhu 64 kg a boli to svaly. Teraz vážim skoro o desať kíl menej a postava horšia. Čiže na iné parametre treba pozerať.

@hopsas tiez tak s kamoskou

hopsas
9. aug 2025
@anonym_98fac1

Ja mam 161cm a aj kamoska. Ja vazim 59kg a kamoska 60kg. Zial je som tucna a ona nie. Ja vyzeram tak ze mam +5kg viac, ona -5kg menej. Proste nie su kila ako kila. Na to ci si tucna by sme potrebovali vidiet foto

@anonym_98fac1 presne. Záleží aj kde su tie kilá rozliate. Či na bruchu či na prsiach. To je ten lepší prípad asi. 😃

anonym_3d98ac
11. aug 2025

@anonym_autor Tak ako sa cítiš ty,netreba nič robiť pre druhych,ale pre seba. Záleží aj postavy.Ja mám 168 cm a kedysi som mala 55-60kg v mladosti. Pri 60 tich som sa cítila tučná. Teraz mám 75kg deti dospelé 50 tka ma krku a cítim sa v pohode aj mi každý vraví, že som akurát. Ale to preto, že som dlho nevedela schudnúť a ľudia boli zvyknutý ma mňa na tučnú.V prechode som takmer 10r. a išlo to mega ťažko.

pamaja
11. aug 2025
@anonym_281913

@anonym_autor 10kg dolu a si kočka

@anonym_281913 ak cvičíš silový tréning môžeš mať pri danej výške a váhe dokonalú postavu👍

Strana
z2