Večerné jedenie
Ahojte poraďte mi prosím.
Večer sa mi často stáva že najem sa napríklad o 14:00 a potom už nie a večer o takej 21:00 som veľmi hladná bolí ma brucho z toho aké jedlo by som si mala dať z ktorého nepriberiem alebo minimálne priberiem a aspoň troška ma to nasýti.
No tak okoll pol 6 az 6 si daj veceru?
@barbaratothovaa to by som od hladu ani nezaspala.Naco to robíš?
Ked pol dna nejes, tak pribrat mozes aj z mrkvy. Telo je vyhladovane a urobi si zasoby do buducna ked ho nechas zas hladovat. Treba jest menej a castejsie.
@barbaratothovaa ja napríklad cez deň zjem dačo malé jodurt,ovocie alebo nejakú slnečnicový žemľu a hlavné jedlo mám večer keď deti ľahnu a zaspia okolo 21 a problém nemám takto mi to vyhovuje ja sa musím najesť večer inak nezaspim...u mňa je to opačne keby jem raňajky obed a večeru o 18stej vtedy priberiem
Mne pomáha, keď si stanovíš presný čas na jedenie, napríklad ja mám teraz posledné jedlo do 17h. Potom už nejem, len pijem čistú vodu a telo si na to zvyklo...čiže mám hlad okolo 16h30 a najem sa. Akurát pozerám, že odpoveď nado mnou je presne opačná mojej 🙂...každý to má inak, asi skús zistiť aká "finta" pomôže tebe konkrétne a tvojmu metabolizmu.
@barbaratothovaa večer o šiestej večera. Veľa bielkovín a zeleniny, minimum uhľohydrátov.
Ja odkedy mam dcéru rada večeru vychutnávam po večernom uspavani... medzi 21.00-21.30🤷♀️Ale viem čo jem, stravujem sa zdravo a neprejedavam sa, plus fitko. Tym chcem povedať že ty nie z toho schudnes ak nebudes cele poobedie a večer jesť. Ale ako sa budeš celkovo stravovať...to jedlo nevie ci ho zjes ráno o 9tej alebo večer o 9tej... celkovo treba uvedomelo jesť
@sandyka90 u mňa to isté ja potrebujem kľud a naučila som sa večer až jesť pri detoch
@mariaveronikag áno každý organizmus je iný a skúsila som takúto pravidelnú stravu a váha šla hneď hore plus som nemohla večer spať bola som nervózna z toho...môže žalúdok musí byť plný večer 🤣
@barbaratothovaa
Robíš strašnú ale strašnú blbosť, že po 14.00 neješ. Takto neschudneš, naopak, telo uloží úplne všetko, lebo je v strese a myslí si, že je hladomor, tak ukladá úplne všetko. Totálne si doser*š metabolizmuš a koleduješ si o zdravotné problémy. Ja keby sa najem o 14.00 a potom nič, zahyniem. Večer bielkoviny plus zelenina.
@slavomira236 ja som tiez tak😊 ja do 2hej si neviem nic dat do ust... da sa povedat ze vtedy si dam len polievku a poto o 9-10tej vsetko😆🤷♀️🤪 je to uzasny pocit napraskat sa vecer 😉🙈
@beata110 ty si môj človek ja si kľudne aj hranolky syr urobím večer nemám problém

a preco uz po 14 nic nejes ?