icon

Večerné jedenie

barbaratothovaa
27. máj 2022

Ahojte poraďte mi prosím.
Večer sa mi často stáva že najem sa napríklad o 14:00 a potom už nie a večer o takej 21:00 som veľmi hladná bolí ma brucho z toho aké jedlo by som si mala dať z ktorého nepriberiem alebo minimálne priberiem a aspoň troška ma to nasýti.

bessie12
27. máj 2022

a preco uz po 14 nic nejes ?

ivangeline
27. máj 2022

No tak okoll pol 6 az 6 si daj veceru?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
luccija
27. máj 2022

@barbaratothovaa to by som od hladu ani nezaspala.Naco to robíš?

cimage
27. máj 2022

Ked pol dna nejes, tak pribrat mozes aj z mrkvy. Telo je vyhladovane a urobi si zasoby do buducna ked ho nechas zas hladovat. Treba jest menej a castejsie.

slavomira236
27. máj 2022

@barbaratothovaa ja napríklad cez deň zjem dačo malé jodurt,ovocie alebo nejakú slnečnicový žemľu a hlavné jedlo mám večer keď deti ľahnu a zaspia okolo 21 a problém nemám takto mi to vyhovuje ja sa musím najesť večer inak nezaspim...u mňa je to opačne keby jem raňajky obed a večeru o 18stej vtedy priberiem

mariaveronikag
27. máj 2022

Mne pomáha, keď si stanovíš presný čas na jedenie, napríklad ja mám teraz posledné jedlo do 17h. Potom už nejem, len pijem čistú vodu a telo si na to zvyklo...čiže mám hlad okolo 16h30 a najem sa. Akurát pozerám, že odpoveď nado mnou je presne opačná mojej 🙂...každý to má inak, asi skús zistiť aká "finta" pomôže tebe konkrétne a tvojmu metabolizmu.

viestta
27. máj 2022

@barbaratothovaa večer o šiestej večera. Veľa bielkovín a zeleniny, minimum uhľohydrátov.

sandyka90
27. máj 2022

Ja odkedy mam dcéru rada večeru vychutnávam po večernom uspavani... medzi 21.00-21.30🤷‍♀️Ale viem čo jem, stravujem sa zdravo a neprejedavam sa, plus fitko. Tym chcem povedať že ty nie z toho schudnes ak nebudes cele poobedie a večer jesť. Ale ako sa budeš celkovo stravovať...to jedlo nevie ci ho zjes ráno o 9tej alebo večer o 9tej... celkovo treba uvedomelo jesť

slavomira236
27. máj 2022

@sandyka90 u mňa to isté ja potrebujem kľud a naučila som sa večer až jesť pri detoch

slavomira236
27. máj 2022

@mariaveronikag áno každý organizmus je iný a skúsila som takúto pravidelnú stravu a váha šla hneď hore plus som nemohla večer spať bola som nervózna z toho...môže žalúdok musí byť plný večer 🤣

yoxinka
27. máj 2022

@barbaratothovaa
Robíš strašnú ale strašnú blbosť, že po 14.00 neješ. Takto neschudneš, naopak, telo uloží úplne všetko, lebo je v strese a myslí si, že je hladomor, tak ukladá úplne všetko. Totálne si doser*š metabolizmuš a koleduješ si o zdravotné problémy. Ja keby sa najem o 14.00 a potom nič, zahyniem. Večer bielkoviny plus zelenina.

beata110
27. máj 2022

@slavomira236 ja som tiez tak😊 ja do 2hej si neviem nic dat do ust... da sa povedat ze vtedy si dam len polievku a poto o 9-10tej vsetko😆🤷‍♀️🤪 je to uzasny pocit napraskat sa vecer 😉🙈

slavomira236
28. máj 2022

@beata110 ty si môj človek ja si kľudne aj hranolky syr urobím večer nemám problém