Neustály hlad v prvom trimestri

m3693
14. máj 2014

Zdravím. potrebovala by so
trošku poradiť je to normálne ak som stále hladná? Ale naozaj stále V noci sa budim na pocit hladu A napríklad teraz som dojednaná rybu A zas som hladná. Poradte. Tiež.ste mali Také stavy?

melalex
14. máj 2014

Si tehotná.Niet sa čo čudovat a budeš stále hladnejšia.Ja som o polnoci chodila popíjat kompotove šťavy a zjest aspon pomaranč,banán.

m3693
autor
14. máj 2014

Ďakujem vedela som že budem hladná ale nečakala som že až takto

mimi8814
14. máj 2014

haha, jasne.... furt som tlacila, ale nepriberala, bolo to fajn😉

melalex
14. máj 2014

A zle ti nie je?Ja zo začiatku ked som bola hladna tak mi bolo zle,ked som sa najedla už mi bolo dobre,takže som stále musela niečo jest.

m3693
autor
14. máj 2014

Nieje mi zle A nemám ani nejaké ranné nevoľnosti ani nič podobné možno dvakrát má naplno ale nič. No občas také krce ale to je že vraj V poriadku

satanka1
14. máj 2014

@m3693 no ja tiež furt tlačím,ale zároveň skoro všetko ide aj von... nemôžem mať prázdny žalúdok,lebo vtedy mi je strašne zle a stále sa cítim,ako keby som celý deň nejedla..na nervy

kakika007
14. máj 2014

@m3693 tak ja pri prvom tehu som musela jesť veeeľmi často, v dopoludňajších hodinách som ani hodinu nevydržala bez nejakého jedla. Ledva som čakala kým skončím hodinu, aby som letela si do zborovne dačo zobrať jesť 😀 Najhoršie, že mi zostávalo zle, ale nie na zvracanie, ale mdloby keby som sa nenajedla. už v popoludňajších a večerných hodinách sa to upravilo, tam stačilo jesť menej často. A nepribrala som, (iba 7 kg počas celého tehu)

michellka85
14. máj 2014

podla mna normalne 🙂 ja osobne som v prvych mesiacoch prisla z obeda spat do roboty, zjedla nejake sladkosti a o hodinu bola zase hladna 😝 ale nastastie mi nebolo vobec zle, ani som nemala chute, tak som tlacila vsetko co prislo 😎 okrem nivy ble 😖

tajka1986
14. máj 2014

ja som mala v tehotenstve stále hlad a ráno hneď po prebudení mi bolo až na vracanie od hladu, tak ma na nočnom stolíku vždy čakalo nejaké drobné občerstvenie, aby som bola schopná aspon vstať 🙂 taký príšerný hlad som ozaj ešte nezažila, šak som sa aj vypapkala na 100kg 😀 😀 😀 😀 😀

laurika25
15. máj 2014

@m3693 ja som bola strasne hladna,mm mi v noci robieval rozky so sunkou,musela som sa najest lebo mi bolo zle..no a do 12tt som mala +6kg..co pri prvom len 1kg.A samozrejme ten hlad sa v noci prestal ale kg idu hore neuveritelne rychlo ..30tt a +20kg..a to uz ani tak moc nejem..ale kazdy to ma individualne.A si tehulka takze je to normalne,ze mas stale pocit hladu.

tinka8873
15. máj 2014

Ja tiez som sa napchavala vsetkym 🙂 Hihi a stale mi bolo malko. Jedla som dva obedy. Jeden v praci a druhy som si este varila doma 🙂 Cize vsetko v poriadku 🙂

m3693
autor
15. máj 2014

Ďakujem baby 🙂 potešili ste ma že niesom na tom.takto sama. našťastie domá nemáme váhu 🙂

tinka161
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
trillian19
16. máj 2014

Kocky, ja som na tom rovnako, nemusim jest vela, ale chut jest mam vkuse, stale musim nieco zobkat, inak mam hned pocit plavajuceho zaludka a je mi na odpadnutie... No nic, musime sa zasobit zdravsimi vecami a vsetko nezdrave dat mimo dosah, ved komu sa to bude chciet zhadzovat ;)))

christin3
16. jún 2014

Ja mám zas opačný problém. Som v 2tt a za 2 týždne som schudla 3kg, teraz mám 54kg. Len ked vidím jedlo je mi zle a jem na silu.

silesias
17. jún 2014

Baby zavidim, som 10tt cele dni mam nevolnosti, migreny a v zaludku priserne krce. Vraciam len obcas. jem malo a nepribrala som este ani gram. Nic mi nechuti, do vsetkeho sa nutim len aby tie priserne krce presli. Dufam, ze to coskoro skonci. Aspon vsetci hovoria ze zaciatkom 4mesiaca to skonci, tak dufam, Prvu dceru som vynosila ani neviem ako a tato potvorka mi dava fakt zabrat.

zaba_v_ponozke
7. jan 2018

Ahojte, som rada, ze nie som jedina, ja musim jest kazde dve hodiny inak ma zacne napinat a musim na wc... A uz ma nebavi jest, furt nieco vymyslat,nemamna nic chut a som nutena jest. A moj dr mina to povedal,zesa s takym este nstretol :D aj teraz mahlad vyhnal z postele.. somasi 12tt a 7kg plus. Ale priprvomto bllo detto a po njakom 5 mesiaci mi totonutene obzerstvo preslo.. ale i tak bolo 21kg hore

olivs1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre