icon

Vhodné cvičenie pre začiatočníka s nadváhou

18. aug 2025

Poraďte cvičenie pre úplného začiatočníka s nadváhou ďakujem , myslím nejaké videá z YouTube vhodné ✨

biba_18
18. aug 2025

aký máš vek?

autor
18. aug 2025
@biba_18

aký máš vek?

slniecko39
18. aug 2025

Grow with Jo - tam sa preklikáš presne podľa náročnosti. Odporúčam veľmi, super hudba k tomu

lindusss2016
18. aug 2025

@anonym_autor este je k veci otazka, aku nadvahu mas? Ak je to par kil, tak uplne hocico, ak je to viac, treba radsej s dozorom. Nestaci kardio. Ja robim silove cvicenia + strecing, aj online, ak by si mala zaujem.

anonym_b7ebf2
18. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor za mna appka Fitify a určite upraviť stravu, žiadne drastické diéty ale treba ísť do kalorickej deficitu. Akú velku nadváhu máš?

denkabemommy
18. aug 2025

@anonym_autor aká veľká nadváha? Lebo niektoré začiatočnícke cvičí nie sú vhodné pri vyššej nadváhe, vtedy radšej len prechádzky, kvôli kĺbom

flatwhite
18. aug 2025

Tiez odporucam Grow with Jo , je to take pohybove aj si zatancujes dopotis sa, ale presne si vies navolit aku uroven chces (ma to velmi prehladne urobene na tom Youtube). Hlavne tie begginer su take ze max 15-20 minut, viem z vlastnej skusenosti (tiez mam nadvahu) ze tie pokrocilejsie uz boli zahul aj hodinu a pol😀

biba_18
18. aug 2025

tak potom ako vraví @slniecko39 - išla by som do toho s johannou ...

taktotedanie
18. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zuzana hoferica, growwithjo