Vhodné cvičenie pre začiatočníka s nadváhou
Poraďte cvičenie pre úplného začiatočníka s nadváhou ďakujem , myslím nejaké videá z YouTube vhodné ✨
Grow with Jo - tam sa preklikáš presne podľa náročnosti. Odporúčam veľmi, super hudba k tomu
@anonym_autor este je k veci otazka, aku nadvahu mas? Ak je to par kil, tak uplne hocico, ak je to viac, treba radsej s dozorom. Nestaci kardio. Ja robim silove cvicenia + strecing, aj online, ak by si mala zaujem.
@biba_18 29
@anonym_autor za mna appka Fitify a určite upraviť stravu, žiadne drastické diéty ale treba ísť do kalorickej deficitu. Akú velku nadváhu máš?
@anonym_autor aká veľká nadváha? Lebo niektoré začiatočnícke cvičí nie sú vhodné pri vyššej nadváhe, vtedy radšej len prechádzky, kvôli kĺbom
Tiez odporucam Grow with Jo , je to take pohybove aj si zatancujes dopotis sa, ale presne si vies navolit aku uroven chces (ma to velmi prehladne urobene na tom Youtube). Hlavne tie begginer su take ze max 15-20 minut, viem z vlastnej skusenosti (tiez mam nadvahu) ze tie pokrocilejsie uz boli zahul aj hodinu a pol😀
tak potom ako vraví @slniecko39 - išla by som do toho s johannou ...

aký máš vek?