icon

Viete odporučiť čaj na chudnutie?

12. dec 2024

Existuje nejaky? Napriklad, aby odvodnoval, aby som nemala chut do jedla...
Dakujem

bg92
12. dec 2024

na chudnutie pomaha kaloricky deficit a nie caj.

mabenn
12. dec 2024

zihlavovy caj cisti krv a odvodnuje zaroven...vysadit po par tyzdnoch ale

zic
12. dec 2024

Jasne... ten isty co je proti pocatiu... nie pred, nie po, ale namiesto...

la_dolce_vita
12. dec 2024

Pijem Figuran, ale nie je to pre mna metoda na chudnutie, pomaha mi pri funkcii čriev.

taktotedanie
12. dec 2024

Ziadny
Niesi zaliata vodou
Na odvodnenie ti sluzia oblicky
Zacni si kontrolovat co jes

marcela64
12. dec 2024

No, tak čaj ti na toto asi ozaj nepomôže. 🙂 Treba sa začať viac hýbať a menej jesť. Ale tak ako placebo možno fajn. 😀

lussy890
12. dec 2024

@bg92 Správna odpoveď, aspoň niekto tomu rozumie 🙂

lussy890
12. dec 2024

Na odvodnenie pomáha Forfemina. Treba prijímať málo soli, lebo tá zadržiava vodu.

Na chudnutie neexistuje žiadny čaj, možno taký ktorý znižuje chuť do jedla.

Schudnúť sa dá aj bez diéty, jesť môžete čo chcete ale musíte dávať pozor aby ste boli v kalorickom deficite.

autor
12. dec 2024

Uzivam liek, ktory bohuzial vodu udrziava...... A robi mi chute do jedla. Za 2 mesiace som pribrala 4kg. :(

silvusias
12. dec 2024

Forfemina by mohla pomôcť, ale myslím si, že je to úplne individuálne. Každopádne, skús, nič za to nedáš, ak nepomôže, neuškodí. 🙂

lussy890
Autor odpoveď zmazal
sarandon
12. dec 2024

Z bielej moruše

dididudu
12. dec 2024

Začni cvičiť a stiahni si kalorické tabuľky ... Žiadne čaje, vitamíny, tabletky ti nepomôžu

autor
12. dec 2024

@dididudu odkial viem, ci som v kalorivkom deficite? Odkial viem, kolko moje telo potrebuje kalorii?

taktotedanie
12. dec 2024

Vypocita ti to aplikacia 🙂

autor
12. dec 2024

@taktotedanie vyskusam. Dakujem

taktotedanie
12. dec 2024

Bud kaloricke tabulky alebo napis do googlu toth kalkulacka

zuzinka888
12. dec 2024

A co tak pouzit " sedliacky rozum" priberam= mam vela. Chudnem mam malo cize deficit. Nepriberam ani nechutnem = mam akurat. Boze ako to robilu nasi predkovia ked nemali smartfony a aplikacii.

oli18
13. dec 2024

Nechcem byt drza, ale plati "cica nezer". Mm obmedzil jedlo, je male porcie, hlad zajeda surovou zeleninou a ovocim. Denne 5-8 km chodzou, potom kludne prelezal popoludnie a vecer na gauci. Uz 3 roky si takto drzi vahu. Sam povedal, je jedlo robi najviac. Ziadne tabulky nemal.

taktotedanie
13. dec 2024

A este stare zname fitnesacke pravidlo - kaloricke jedlo nevycvicis
Kolko malo staci na prijatie nejakych 600kcal jedla - par minut ale teda mne by sa potom 2.5hodiny alebo aj viac behat niekde mechcelo aby som to ako tak spalila
Staci 0.5l obycajne koly a clovek to spali 1.5hod behom

lenka007
13. dec 2024

Wow čaje pijem ich už roky...najorv detox a potom slimfit

pralinka86
13. dec 2024

Jest potrebujes, ale ide o to, co jes. To, co nekupis a nemas doma, to nezjes.
Rob si online nakup ci zoznam doma v klude, nie hladna nakupovat. A nesolit vela, to pomaha nezadrziavat vodu v tele, tiez nejest slane kupovane potraviny ci udene alebo spracovane. A pohyb tiez len prospeje, nech sa telo hybe. Bude vela volna, tak aspon prechadzky na vzduchu kazdy den si dat