Výber správneho cvičebného programu pre letnú výzvu Zansisan
Ahojte,
S cvičením mám už skúsenosti, aj som absolvovala nejaké výzvy od Fitlavie v minulosti, avšak za posledné 2-3 mesiace cvičím veľmi málo (vrátila som sa do práce po RD) cvičím 1x do týždňa, niekedy ani to nie.
Chcem sa zapojiť do výzvy a opäť sa k cvičeniu vrátiť.
Neviem sa však rozhodnúť, či si mám zvoliť program začiatočník alebo pokročilý?
Jedná sa teda o to, že s cvičením skúsenosti mám, nie som úplne začiatočník, no na druhej strane tým, že som necvicila poriadne niekoľko mesiacov, neviem či nebude lepšie sa k tomu vrátiť práve s ľahším program.
Poradíte mi prosím?
Dakujem
Ja keď som mala dlhšiu prestávku (väčšinou kvôli chorobe) tak keď som začínala opäť,dala som si začiatočník aby to nebol príliš veľký šok že z ničoho do toho idem príliš intenzívne.
@gabikaa96 a dá sa počas výzvy zmeniť program? Napr. že začnem na začiatočník a potom zvolíme pokročilý?
@gabikaa96 a dá sa počas výzvy zmeniť program? Napr. že začnem na začiatočník a potom zvolíme pokročilý?
@jannali to bohužiaľ neviem,ja som asi pred rokom skúsila fitshaker,ale potom som našla jednú super aplikáciu 30dňova fitness výzva a mám ju rada najmä preto lebo keď sa mi zdá príliš ľahká tá úroveň môžem začať inú,a ešte je aj zadarmo.
Ja by som zacala s levelom 2. Zo zaciatku si kludne daj na miesto 5 serii iba 3, alebo si zniz opakovania ak nebudes vladat 🙂
Na to nabehnes rychlo...
Ale ty sa poznas lepsie, tak si to zariad podla seba. Ak ti viac vyhovuje ist na to pomaly, tak chod na to pomaly. Program si vies zmenit aj v priebehu vyzvy

Ja keď som mala dlhšiu prestávku (väčšinou kvôli chorobe) tak keď som začínala opäť,dala som si začiatočník aby to nebol príliš veľký šok že z ničoho do toho idem príliš intenzívne.