icon

Vysoká škola chudnutia - Sihlovcová

ariana18
Dnes o 06:26

Ahojte dievčatá. Má niektorá skúsenosť? Je to Žilinčanka ktorá vedie programy na chudnutie alebo 2 dňový seminár. Napr.bola u nej aj Adriana Poláková. Kurz trvá 3 mesiace a niektoré baby ozaj schudli vyše 30kg . Hlava mi neberie ako to je možné keď tvrdí bez cvičenia ( my necvíčime len kroky robia) a bez hladovania. Ani matematika mi to neberie ako to je možné veď to musí byť šialene málo jedla .( alebo ma ozaj zázračný patent). Pritom nejde o extrémne obézne ženy že chudla zo 150kg. ( vtedy by som 30kg chápala za 3 mesiace). Tak teda bol tam niekto má to zmysel ? Lebo príde mi 450eur veľa resp.1000 eur za tie VIP. Ďakujem za akúkoľvek skúsenosť.

biba_18
Dnes o 06:30

niekto kto nie je zvyknutý na veľké jedlá nehladuje. niektoré ženy jedia ako mačky a vravia že jedia normálne. no nie, nejedia.
takže áno, kombinácia nízkeho príjmu a vysokého výdaja robí takéto “divy”

anonym_483ab2
Dnes o 06:42

@ariana18 jesť prevažne bielkoviny, jedlo nesmie presiahnuť 300 kcal, 20 000 krokov denne, piť 3 litre vody. Denisa sa netají tým, že si šetrí kalórie na prosecco. Chlast miluje. Pozri sa na ňu a vidíš, že ona nemôže byť v poriadku 🤦‍♀️
Ušetrila som ti pár stovák. Ak nemáš kam dať a máš nazvyš, radšej daj na charitu. Daj tu do lupy jej meno a Polákovej, už sa tu o nej písalo

anonym_ddf431
Dnes o 06:54

@ariana18 Vobec som netusila o koho ide, ale pohlad do vygooglenych fotiek mi bohate stacil, aby som takejto "tvaricke" neverila.

anonym_cf1d50
Dnes o 07:15

Ja by som bola pri tejto dáme extrémne opatrná a nedala ani jeden jediný cent. Vyjadrenia, že žene stačí denný prijem 1200 kcal denne, čo je extrém. Takisto tvrdenia, že žene stačia svaly, ktoré nadobudla počas života, netreba silový tréning a pri chudnutí stačí len kardio sú nebezpečné. Schudnúť sa dá aj zdravším spôsobom.

anonym_3eff65
Dnes o 07:43

@ariana18 nie, takto to nefunguje, keď sa pozrieš ma ňu - jej postava nevyzerá zdravo - skôr anorekticky, chýbajú jej svaly, takže o pár rokov dopadne ako dopadne. Nevyberaj si nikdy osobu “schudni 30kg za 3 mesiace” ale osobu “schudni udržateľne” - druhá možnosť je síce zdĺhavejšie ale stálejšia 🙂.