icon

Vysoká škola chudnutia - Sihlovcová

ariana18
Dnes o 06:26

Ahojte dievčatá. Má niektorá skúsenosť? Je to Žilinčanka ktorá vedie programy na chudnutie alebo 2 dňový seminár. Napr.bola u nej aj Adriana Poláková. Kurz trvá 3 mesiace a niektoré baby ozaj schudli vyše 30kg . Hlava mi neberie ako to je možné keď tvrdí bez cvičenia ( my necvíčime len kroky robia) a bez hladovania. Ani matematika mi to neberie ako to je možné veď to musí byť šialene málo jedla .( alebo ma ozaj zázračný patent). Pritom nejde o extrémne obézne ženy že chudla zo 150kg. ( vtedy by som 30kg chápala za 3 mesiace). Tak teda bol tam niekto má to zmysel ? Lebo príde mi 450eur veľa resp.1000 eur za tie VIP. Ďakujem za akúkoľvek skúsenosť.

biba_18
Dnes o 06:30

niekto kto nie je zvyknutý na veľké jedlá nehladuje. niektoré ženy jedia ako mačky a vravia že jedia normálne. no nie, nejedia.
takže áno, kombinácia nízkeho príjmu a vysokého výdaja robí takéto “divy”

anonym_483ab2
Dnes o 06:42

@ariana18 jesť prevažne bielkoviny, jedlo nesmie presiahnuť 300 kcal, 20 000 krokov denne, piť 3 litre vody. Denisa sa netají tým, že si šetrí kalórie na prosecco. Chlast miluje. Pozri sa na ňu a vidíš, že ona nemôže byť v poriadku 🤦‍♀️
Ušetrila som ti pár stovák. Ak nemáš kam dať a máš nazvyš, radšej daj na charitu. Daj tu do lupy jej meno a Polákovej, už sa tu o nej písalo

anonym_ddf431
Dnes o 06:54

@ariana18 Vobec som netusila o koho ide, ale pohlad do vygooglenych fotiek mi bohate stacil, aby som takejto "tvaricke" neverila.

anonym_cf1d50
Dnes o 07:15

Ja by som bola pri tejto dáme extrémne opatrná a nedala ani jeden jediný cent. Vyjadrenia, že žene stačí denný prijem 1200 kcal denne, čo je extrém. Takisto tvrdenia, že žene stačia svaly, ktoré nadobudla počas života, netreba silový tréning a pri chudnutí stačí len kardio sú nebezpečné. Schudnúť sa dá aj zdravším spôsobom.

anonym_3eff65
Dnes o 07:43

@ariana18 nie, takto to nefunguje, keď sa pozrieš ma ňu - jej postava nevyzerá zdravo - skôr anorekticky, chýbajú jej svaly, takže o pár rokov dopadne ako dopadne. Nevyberaj si nikdy osobu “schudni 30kg za 3 mesiace” ale osobu “schudni udržateľne” - druhá možnosť je síce zdĺhavejšie ale stálejšia 🙂.

anonym_b9257e
Dnes o 08:03

Boze ludia, dokedy budete verit takymto sarlatanom? Nechapem.

ariana18
autor
Dnes o 08:07
@anonym_483ab2

@ariana18 jesť prevažne bielkoviny, jedlo nesmie presiahnuť 300 kcal, 20 000 krokov denne, piť 3 litre vody. Denisa sa netají tým, že si šetrí kalórie na prosecco. Chlast miluje. Pozri sa na ňu a vidíš, že ona nemôže byť v poriadku 🤦‍♀️
Ušetrila som ti pár stovák. Ak nemáš kam dať a máš nazvyš, radšej daj na charitu. Daj tu do lupy jej meno a Polákovej, už sa tu o nej písalo

@anonym_483ab2 fúha. Tak to je ozaj riadené hladovanie. Snack olovrant áno 300kcal ale obed bez šance ..

anonym_b9257e
Dnes o 08:13

Ste videli jej fotky? Sorry, ale kto hentej kreature veri co i len pol slova, by mal podla mna vratit obciansky...

anonym_ff5fac
Dnes o 08:29

minule o nej písali, že je podvodníčka..... skús nájsť staršie fotky. A stačí si prejsť aj google. Tej by som veru neverila ani meno, nieto ešte že chudnúť podľa nej.

ariana18
autor
Dnes o 08:30
@anonym_b9257e

Boze ludia, dokedy budete verit takymto sarlatanom? Nechapem.

@anonym_b9257e ono to šarlatánstvo nieje. Nejde o žiadne produkty doplnky . Ani žiadne upravené fotomontáže. Pýtala som sa kvoli našej susede ktorá schudla cca z 95kg na 65kg za necelé 4mesiace - preto hovorím že je to veľmi podozrivé keďže nešlo o vysokú nadváhu. Taktiež na IG sledujem 2 holky od nej jedna má dole cez 55kg do polroka cca , druhá vyše 40kg. Čiže výsledky tam sú - zrejme ale ako pani zmienila hore extrémny deficit a extrémny pohyb.

sidicek
Dnes o 08:50
@ariana18

@anonym_b9257e ono to šarlatánstvo nieje. Nejde o žiadne produkty doplnky . Ani žiadne upravené fotomontáže. Pýtala som sa kvoli našej susede ktorá schudla cca z 95kg na 65kg za necelé 4mesiace - preto hovorím že je to veľmi podozrivé keďže nešlo o vysokú nadváhu. Taktiež na IG sledujem 2 holky od nej jedna má dole cez 55kg do polroka cca , druhá vyše 40kg. Čiže výsledky tam sú - zrejme ale ako pani zmienila hore extrémny deficit a extrémny pohyb.

@ariana18 prestan jest aj ty schudnes ,ale ze si znicis telo je uz druha vec .

anonym_ef2fce
Dnes o 10:03

Nikto neschudne za teba, musis ty sama. Je to v hlave. Never vsetkemu, co je na fotkach na nete. Das ju na sud o vratenie penazi, ak zistis, ze tie stories o chudnuti su vymyslene? Druha vec, vies schudnut aj sama. Potrebujes si za to zaplatit a chudnut zacnes, az ked ti to povedia ini a nie ty sama? Jedalnicky so zdravou stravou mas na nete free do aleluja, kaloricke su zdarma, kupis si akurat permanentku do fitka a chodenie peso po horach a po meste je zdarma.
Ked sa tu spytas, dostanes rady, od tych, co schudli, co robit na schudnutie. Tu ich mas zadarmo, tam si zaplatis za to iste, co si tu vypocujes for free.