icon

Výzva Fitshaker - zrušenie sťahovania peňazí

kristinka92
2. jan 2023

Ahojte, chcem sa spýtať hlavne tých báb ktoré ste to už riešili. Chcem sa prihlásiť na tu tohtoročnú výzvu, ale keďže sa poznam😅 rovno sa pýtam dopredu či potom nie je problém sa odhlásiť po dvoch mesiacoch? Pozerala som že ta človek súhlasí s pravidelným sťahovaním € z uctu, a že nie je problém to kedykoľvek skončiť. Skutočne je to tak? Nerobia nejaké problémy s ukončením?? Už raz som bola takto v nemenovanom fitku za 19,90€ a skôr ako písomne 2mes dopredu sa to nedalo a podobne….

domini404
2. jan 2023

Určite to nie je problém, je to na štýl voyo, netflix, hbo, spotify, atď 😊 už pár rokov sa prihlasujem a odhlasujem dokola 😅 tento rok som sa hecla a zakúpila si rovno trojmesačné členstvo 😂

gypsomilka
2. jan 2023

Nie je to uplne pohoda. Ja som zaplatila cez paypal a potom som to aj v paypal zrusila sama. Aby sa uz dalsia nestiahla

kristinka92
autor
2. jan 2023

@domini404 na tie tri mesiace je to len jednorazová platba? potom už nestiahnu nič hej? lebo tiež som nad tým rozmýšľala 😃

domini404
2. jan 2023

@kristinka92 áno, takto mi to vypisuje v aplikácií 🙂

martinka_klingacik
3. jan 2023

@kristinka92 vobec nieje problem, uz dvakrát som sa odhlasila v pohode ked som nemohla cvicit...a prave mam v plane sa po porode znova prihlasit🙂akurat vcera som s nimi riesila vhodny program🙂

co_co
3. jan 2023

Hmmm ale znie to v celku zaujimavo a este aj ked teda pisete, ze s pripadnym odhlasenim nie je ziadny problem, tak to znie teda este lakavejsie

kristinka92
autor
3. jan 2023

@co_co ja som sa rano prihlásila rovno na tu novoročnu výzvu, a už som cvičila prvé video 😂😂 akože super praktické že sa nemusím nikam maľovať, chodiť..a nebolo to zle veru 😄 len dúfam že mi nadšenie vydrzi