W-loss kvapky na chudnutie
Ahojte citali ste uz niekto o W loss ?? Kvapky na chudnutie??? Popripade skusenosti??? Osobne
Viem ze chudnut sa da znizeny prijem zvyseny vydaj..ale zaujimalo by ma to 💋 dakujeem
@gabika4 tak snad tu o tom niekto bude vediet
Uz ste poculi o zazracnych liekoch, alebo kvapkach na chudnutie??🤔🙄 Nic take neexistuje. Keby existovalo, tak to preplaca poistovna. Treba trochu uvazovat. Proste nezrat a hybat sa.
Načo by boli potom dietologovia, fitka, osobny trenery atd.,keby tie tabletky, kvapky, sirupceky a tomu podobne srakocinky fungovali?
@stanulienkat preco hned utocite bola to len otazka . Ja napriklad NEŽEREM ALE JEM.
@babula2023 už len to, že sa predávajú len na ich stránkach a tie bullshity v podobe "schudnete tuk z brucha" jasne ukazujú na to, že je to blbosť. Telo keď chudne, tak komplexne z celého tela, nie len z jednej časti.
@babula2023 odporucam za mesiac 5 kg dole ale mala som dietu
@laura145 dakujem a aku dietu??
Tiez mam zaujem o dietu
@laura145 tiež ma zaujíma ta diéta
No napíšem svoju skúsenosť z dnešného dňa. Nechala som sa zlákať reklamou. Objednala som si W-loss za akciovú cenu 39€ z ich stránky. Vzápätí mi volala nejaká Češka spýtala sa koľko chcem schudnúť, dala dáke inštrukcie a povedala že to bude 72€. Ja že prečo keď som objednala za 39€. Že to sú dva balenia. Znova prečo keď som chcela jedno. Ona že dobre tak to bude 59€. Znova prečo keď to stojí 39€. Vtedy som prišla nato že je to ODRB. Nenaleťte.
@babula2023 dobrý deň...chcem sa opýtať, či ste tie kvapky teda nakoniec vyskúšala, alebo nie?
@rosamundahjkoolk ja som tomu naletela objednala som si dve balíky prišiel jeden a cena je 58 eur plus poslali iny produkt

@babula2023 tiež mi naskočila reklama a neviem či mám tomu veriť alebo je to hlúposť 😃...ešte tvrdia, že len na oficiálnej stránke sa dá kúpiť a gldam do Googlu a je všade 😃...potrebujem schudnúť ešte cez 20 kg a nejako to ide veľmi pomaly ..pri jednom dieťati som dala za pol roka dole 22 kg, teraz pri dvoch to ide ťažko ..času pomenej na všetko a k tomu práca pri novom dome, ani manžel väčšinou nie je doma ...tak som chcela niečo skúsiť aj iné či sa to trošku nenastartuje 🫤