Za 3 mesiace som pribrala 5 kg. Stravujem sa veľmi zle
Caute, za 3 mesiace som pripbrala 5kg. :( cely den nejem, a vecer, ked mi maly zaspi ja si sadnem a zacnem zrat. Doslova. A to nie zeleninu....
Ako sa zbavit tehto zleho zvyku? :(
Jest vtedy ked je dieta.
aj tak sa mi to nezdá... ak celý deň ozaj nič neješ a len večer tak až tak by si pribrať nemala... teda isto nie 5 kg.
otazka je, preco cely den nejes? zacni jest pravidelne 5x denne a vecer uz zravky mat nebudes. dolezite je nemat vyssi kaloricky prijem ako stihnes za den spalit - ak zjes viac kalorii nez potrebujes, budes priberat...
@deti95060810 da sa to, telo si zvykne na to, ze hladuje a preto si uklada zasoby...
@deti95060810 po celodennej hladovke telo striehne na kazdu volnu kaloriu, ktoru dostane. A kedze v noci je vydaj minimalny, tak vsetko uklada do sadla, do zasoby.
@viestta tak to som potom iná... jem nepravidelne - neraz začínam jesť o druhej hod, poobede, a váha sa vôbec nehýbe smerom hore...😉
@inga93 príjem - výdaj nepustí... to je zákon
@deti95060810 ale autorka nic nepise o vydaji, len o prijme... a urcite je najhorsie nejest cely den nic a vecer nevediet prestat, v noci telo nespali, logicky zrejme nema v noci vydaj 🙂
To máš ešte dobre, ja som len cez Vianoce (2 týždne) pribrala 4kg 🫢
Tak odpoved je jasna, jest pravidelne pocas celeho dna a potom sa vecer nebudes musiet uchylit k najazdom na chladnicku.

Donúť sa jesť častejšie. Nič iné ti nepomôže.