Za aký čas ste schudli 30 kg?
Za aký čas ste schudli 30kg?je rok a pol malo?
od aprila do septembra. presurovany post+cvicenie. ale naozaj som si poctivo davala pozor na stravu.
@janulka182 z akej vahy si chudla?
@terina25 93 kg
Za rok. Z 85.
Ak si disciplinovaná, 30kg vieš dať dole za 7-8 mesiacov (závisí aj od akej hmotnosti začínaš, je rozdiel ísť zo 150 na 120kg alebo z 90kg na 60kg)
neponahlaj sa, rychle chudnutie moze urobit zlcnikove blato.
zdrave chudnutie su cca 2-3kg za mesiac. jasne ze prve mesiace ak ides z vysokej vahy pojdu rychlejsie, ale 30kg odhadujem tak za rok a pol je zdrave schudnutie.
No mám 106 kg..a chcem schudnúť do 2 rokov aspoň na 75..
v pohode. prve kila pôjdu rychlo. to je voda. potom sa nezlakni.
@balerina2025 no neviem, ja som za 4 mesiace dala dole 15kg a žiadne žlčníkové blato sa nekonalo 😂 stačí si držať stravu, dostatok pohybu, cvičiť (ideálne s trénerom) a bez problémov sa to dá. Aj keď je pravda, že posledné kilá išli ťažšie. Z 85 na 70kg.
@dahlia25 RYCHLE chudnutie. a pisem ze kazdy to moze mat? porozmyslaj.
@dahlia25 a sak super vysledok, len tak dalej.
Ja som schudla za 6 mesiacov z 89 na 59, strava + cvičenie (doma).
Za 6mrsiacov 24kg (kt+prerusovany post+cvicenie), chudnem dalej
Ja chudnem rok a 8 mesiacov a mam dole 37kg, väčšinu tej váhy som schudla za rok, poslednych 10kg ide pomaly, no mala som aj prestávky a dookola začínala od znova. Išla som zo 112kg, posledné 2 mesiace silovo cvicim čiže to ide ešte pomalšie no cm idú dole.
10 mesiacov,28kil ale bola som o 8rokov mladsia,dnes uz to tak nejde😁
Ja mám 88-89 kg teraz a chcela by som na 59 váhu spred 8rokov ale keď dám aspoň na 70 aj tak bude dobre myslím že za rok sa to da
@anonym_autor rok aj niečo.Išla som z váhy 77 na vahu 47 pri výške 152 cm

Nie, nie je rok a pol malo