icon

Zabijak brucha Slim Belly

ida55
18. máj 2012

Ahoj holky, chcela by som sa opýtať, či niektorá z vás máte skúsenosti so Slim Belly. Počula som na tento program len samú chválu, tak to chcem tiež skúsiť. Jedná sa o pás, ktorý si natiahnete cez brucho a cvičíte. Ten pás vyvíja striedavé tlaky na brucho a tým chudnete. Vraj je to strašne dobrý a účinný spôsob chudnutia brucha. Čo si o tom myslíte? Ďakujem za všetky ohlasy! Ida

valeria88
•
18. máj 2012

Ahoj! Ja som program Slim Belly skúsila asi pred mesiacom. Musím povedať, že to je to najlepšie čo som na brucho kedy skúsila. Za tie 4 týždne som schudla 15 cm na bruchu. Teraz som si kúpila ešte voľné vstupy na Slim Belly a chodím dvakrát do týždňa, aby som si to udržala. Za mňa rozhodne odporúčam!! :o)

ida55
autor
•
18. máj 2012

Je tak to som rada. Pozerala som, že sú aj na Facebooku. Tady: Tak som si ich hneď pridala, sú tam zaujímavé informácie. Ja sa na to tak teším, veľa si od toho sľubujem.

valeria88
•
18. máj 2012

Jojo, tiež som najprv pozerala na ich Facebook. V dnešnej dobe internetu má snáď každá vec svoju stránku na Facebooku. :D Dozvieš sa tam ale naozaj všetko čo sa týka Slim Belly. Veľa šťastia pri chudnutí!

logins
•
29. aug 2012

je az obdivuhodne ako ludia okolo tejto kraviny zaplavuju internetove diskusie... :/
slim belly nefunguje, ja som ziadny rozdiel nezbadal.

love232
•
9. mar 2013

Ja o tomto pocujem prvy krat hmm zaujimave bo ja uz skusam vselico..
@valeria88 a to si pouzila len ten pas alebo si este neako cvicila a drzala dietu?? 🙂