icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

destinka30
9. máj 2013

@merculicek jasne ved to je super si myslim🙂tesim sa🙂

merculicek
9. máj 2013

@destinka30 aj jaaa 🙂 uvidime zajtra rano 😀

destinka30
9. máj 2013

@merculicek sa vazis kazdy den?ja nechcem byt sklamana,tak radsek az po dietke sa odvažim🙂

katkaking
9. máj 2013

@mibi41 ja som drzala dva tyzdne...teraz treti pauza...nejako som si predlzila ten tyzden....tak chcem od pondelka zacat len potrebujem motivaciu. vaha mi ide dolu aj bez toho no potrebujem sa skrotit bo zase jjem vsetko do radu a miesam.....uvidim kolko vydrzim....xixi...
babule super vysledky pisete...

mibi41
9. máj 2013

@katkaking tak pojdeme na to spolu🙂 lebo ja presne ako Ty musim sa skrotit,len to ze mne vaha stoji :(.Kolko si schudla 1 x?

merculicek
9. máj 2013

@destinka30 ano,lebo ja som nedockava 😀

lublub
10. máj 2013

baby, mne ide vaha akosi dost dole..po 4.dni mam -3,6kg.. neviem ci je to tym ze cvicim, ale zase sa nejdem pretrhnut..to len tak aby sa nepovedalo, 50 brusakov a 20 vypadov vpred na kazdy nohu...ved ako sa tesim, ale zase ci je to ok? radsej by som asi bola keby to islo pomalsie.. nieze skoncim 5 tyzdnov potom zacnem normalne jest (ako normalne 5x denne a neprejedat sa, nemiesat jedno cez druhe, sladke minimalne) a vrati sa mi dvojnasobok toho, co som schudla..

angiie
10. máj 2013

Dobre ranko.ja sa pochvalim dnes po 3dni mam -2.4kg.som celkom spokojna.Asi to teraz uz pojde pomalsie,ale som rada -ze nieco slo.super.

angiie
10. máj 2013

@lublub Fuha tak tebe to cazne ide rychlo dole.Z akej vahy ides?Tak dufam sa nam caha nevrati.Drzim palcoky..

lublub
10. máj 2013

@angiie ale aj tebe to ide dost dobre dole 🙂 no snad sa to nevrati.. uvidime.. mozno dalsie tyzdne budem chudnut len tak po 0,1kg 🙂 ale jednoznacne ked skoncim tuto dietu, musim si dat vazny zavazok, aby som aj dalej pokracovala zdravo v jedeni.. a hlavne po 17 hod nejest a zacnem asi aj viac cvicit potom, aby som si to udrzala..

lusinda3
autor
Odpoveď bola odstránená
lublub
10. máj 2013

@katkaking prosim ta, v sobotu na veceru, si si dala cokolvek alebo nieco z toho jedalnicka? lebo mam dve varianty tejto diety a lisia sa iba vecerou v sobotu.. jedna - cokolvek a v akomkolvek mnozstve.. druha - nieco z predchadzajucej ponuky (jedalnicka)

katkaking
10. máj 2013

@mibi41 uz som za tych pat tt schudla pat kg...dva tyzdne dieta a tri normalne jedenie...aj sladke ale obmedzujem prilohy k obedu ako zemiaky ryza cestoviny a pod. a vecere sa snazim bez chleba a vela zeleniny...

katkaking
10. máj 2013

@lublub ja som volila cokolvek....vaha ti teraz ide viac dolu....potom sa to dost spomali. ja aom to mala tak isto. prvy tt rekordy a drruhy tak 0,1- 0,2 za den.....

soffyee
10. máj 2013

stale som jedla co bolo napisane dala som si veceru z predchadzajuceho dna 😉 proste stale som sa drzala tej dvojtyzdnovej diety 😎

lusinda3
autor
Odpoveď bola odstránená
angiie
10. máj 2013

@lublub no veru.ja keby som sa este donutila cvicit,by bolo dobre.ale som leniva ako vos.ja som tieto kila pribrala, pretoze som prestala fajcit.Vtedy sa to lepi dvojnasobne.Ale odkedy sa zdravo stravujem ,tak som nepribrala.Vyprazane tak dvakrat do roka,malo cestovin a zemiakov a skoro vobec chlieb..A hlavne vela salatu a ryb.A len olivovy olej.Tak uvidim ako to pojde.Drzim palcoky a krasny den kazdej prajem🙂

merculicek
10. máj 2013

@lublub waau ved to je super, ja mam dole 2,1 kg 🙂

lublub
10. máj 2013

@merculicek.. no len ked zacnem normalne jest, aby to potom neslo aj tak rychlo hore 😖

angiie
11. máj 2013

Stvrty den za sebou a dole -2,8.Pekne.Som zvedava v pondelok na tie vysledky. 🙂

angiie
11. máj 2013

@lusinda3 Drzim palce.A ako to pokracovalo dalej po diete?Pribrala si nieco spat?A nerobila si si aj zdravotne vysledky? 🙂 🙂

merculicek
11. máj 2013

@angiie no supeer 🙂 ja som namiesto dnes vcera jedla na veceruco som chcela,ale neprejedla som sa a rano o 0,9 viac :-/ale dnes uz normalne pokracujem a zajtra rano zas uvidim 😉

angiie
11. máj 2013

Fuha.Myslela som ,ze ta jedna vecera nic neurobi.Ale skoro kilo viac.Dost.Drzim palce nech to rychlo zhodis.Mozno to bolo aj tym,ze si zmenila dni,alebo ,ze od zaciatku sli kila rychle dole.;🙂

merculicek
11. máj 2013

@angiie ozaj a z kolkych kil chudnes ?

merculicek
11. máj 2013

@angiie no,ja nemam pocit,ze by sli dole az tak rychlo 😀 ale ved rom len na zaciatku,tak uvidime ako to uplne cele dopadne 😉

angiie
11. máj 2013

Ja idem z vysokej vahy.Mam 162/77 kilo.No teraz 74,4.a ty?

lusinda3
autor
Odpoveď bola odstránená
angiie
11. máj 2013

@lusinda3 tak to je dobra sprava.Myslim ,ze si teraz znova mnohe nastartovala.dik.

lublub
11. máj 2013

mozem potvrdit co hovori @lusinda3 ja som si tiz uz co-to oddietovala, aj kadejake prirpavky chudnutie.. ale nic nemalo taky uspech ako tato dieta.. som zvedava aky vysledok bude na konci..

lusinda3
autor
Odpoveď bola odstránená