icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

kattulienka
28. feb 2014

@lusche no drzala som ju dva tyzdne bez prehreskou. Vaha mi isla dole prve tri dni potom nic. Zase az dalsi tyzden prve tri dni. Jablcny ocot som pila ale bolo mi sneho blbo tak s o m ho prestala a vaha isla aj tak dole. Mala som pauzu dva tyzdne. Islo nieco hore ale preto ze sme boli na SR na dovolenke(zieme mimo SR) a behali sme stale po navstevach a cely den nebolo kedy jest a jedli sme az kolo 10 vecer. Takze otras kedze so nejedava po siestej. Kavu som pila bez cukru ale vzdy s mliekom. Ananas len cerstvy a nikdy som ho nevladala zjest cely. Salat som si robila s rajciny, cibule, papriky, uhorky, ladovy salat a troaku pofrkala takym dresingom na salaty. Sami slat by mi asi nechutil.a tuniaka som jedla v ojeji nechala som olej stiect.vo vlastnej stave by mi ani dole krkom nezliezol. Hladna som nebola len prve dni som si zvykala nago ze pred robotou som bola zvyknuta jest a teraz len zihlavovy caj. Ale dalo sa. Neboj zvladnes to a sladke moc nejem ani normalne takze v pohode. Ale ludia ma chvalili ze to na mne vidiet ze skm schudla tak to je super pocit. Stoji to zato vydrzat.

lusche
28. feb 2014

@kattulienka joooj to isto,ked si to uz i okolie vsimne, to nakopne este viac 🙂 dakujem za rady...sama som zvedava ako to bude tak tesim a potom napisem ze co a ako bojujem 🙂

kattulienka
28. feb 2014

@lusche jasne aj ja ti napisem. Cez vikend si uvar este nieco dobre co lubis a v pondelok ideme nato.

lusche
28. feb 2014

@kattulienka to si vystihla🙂 naschval idem nato po tomto vikende: mame navstevu cize budem varit+piect i v sob.i v nedelu 🙂 i kolacik este, uf to bude ozaj tazke v pondelok prepnut len na kavu ked bude chladnicka plna🙂 ale ja to daaam 🙂))) fšššeeetko nabalim priatelovi na tyzdnovku a bude to 🙂

kattulienka
1. mar 2014

@lusche presne tak. Vikend si uzi a pondelok vsetko posli prec a bude to ok. To mas este dobre ze priatel chodi na tyzdnovky. Nebudes mat take pokusenie. Moj muz hlce ako kyselina. Ja uz po siestej nejem a on po siestej je este asi 3x. Takze som sa musela velmi prekonavat aby som si len hriza nedala.

katy1781
2. mar 2014

ahojte tak ja uz mam prve 2 tyz. za sebou. schudla som 4,5 kg. vsimlo si to aj okolie ze daco ubudlo z tej vahy nedodrziavala som posledne 4 dni podla planu len som sa ho pridrziavala. nehladovala som po prvych 3 dnoch uz to islo automaticky a vecer som vzdy vypila liter zihlavoveho caju. jablcny ocot som vobec nepouzivala a schudla som aj napriek tomu len dufam z esa tie kilecka nevratia 🙂

katy1781
2. mar 2014

inac vsetko ide z hlavy staci to len niekde tam si nastavit a nemysliet n ajedlo a dobrotky 2 tyzdne ubehnu ako voda

kattulienka
2. mar 2014

@lusche tak zajtra ideme nato. Dneska som si dopriala rezne, trochu cipsov a slahcku s grankom.zajtra zaciname chudnut.drz sa

lusche
2. mar 2014

@kattulienka no ti poviem i pred touto dietou uz vyse mesiaca,dvoch sa mi darilo pomalicky nastavit na chudnutie a 4 kila odisli...ked nie je doma ide to lahsie nielen nepokusa ale nemusim mat navarene a uz ked tak som sa snazila take zdravsie,vylucila som chlieb a obmedzila sladkosti a islo to...no i tak som sa rozhod.pre tuto dietu...ale tuto sob+ ned. to som pokaslala totalne obed vecera +polievky +kolac .........fuuuj taka som plna, opuchnuta, ktovie kolko slo hore :( rano sa postavim na vahu a uvidim
ty uz ides druhe 2 tyz.. ty uz vies co ta caka 🙂 ja som zvedava ....kazda to "dodrziava" po svojom i vysledky su rozne ...budem informovat 🙂)) a drzat nam palce

lusche
2. mar 2014

@katy1781 KATY 4,5 kg./ 2 tyž. to je super a ked este pises ze si sa viac menej toho len pridrziavala...super vysledok...nechapem potom ked tu niektore baby-bolo ich malo- pisali ze po tejto diete pribrali

lusche
3. mar 2014

strasna kriiiza na sladkeeee :(((((((( juuuuuuuuj .......co s tym?

kattulienka
3. mar 2014

@lusche ahoj ako? Ja celkom fajn, mala som mensiu krizu kolo 13.00 a prestavka az o 14.00 ale preslo skvrkane v bruchu a bolo dobre. Mne sladke vobec nejde na chut 😉 pa

lusche
4. mar 2014

@kattulienka caukys 🙂 momentalne OK ale vecer jak som pisala tak to bolo tazke,este k tomu barik napchaty sladkostami,kt. milujem,ale ja som ich nekupila, no proste...este zbytok kolaca zostal,ale nedala som si nic ,vydrzala som a som na to hrda. ale inac musim mat sladke tak neviem idem dnes do obchodu ci si nekupim aspon bebe keksy....cez den som to zvladala uplne super ale vecer ta zelenina...juj ja byvam po nej este hladnejsia, kym ako tak nastal pocit zasýtenia to trvalo....
ako si ty robis rezen ci steak?...ja som mala na rezanceky nakr.maso opec na oliv oleji a stipka soli-ale nic moc

kattulienka
4. mar 2014

Ahoj no super to zvladas, len tak dalej. Ja dneska pohoda. Akurat ten ananas mi dneska moc neberie ale vydrzim. Ja si kuracie prsia nakrajam na rezne, posypem grilovacim korenim a oprazim na olovovom oleji. To ji celkom chuti s salatom.ale zajtra sa uz tesim na tuniaka. Mnam

lusche
4. mar 2014

jaj ale dnes po tej zelenine som uz zhresila-na celej ciare-sklamala som samu seba...ale pokracujem dalej akurat si davam ananas -ale len polovicu 🙂

katy1781
4. mar 2014

no spokojna som z a2 tyzdne 4,5 kg a teraz mam tak stiahnuty zaludok ze nejem ani tolko co pocas diety dufam ze to tak zostane sladke ja velmi mat nemusim a inac na veceru dalej zostavam len na nejakej tej polievke alebo salat a ked uz aj mam chut na nieco sladke tak to si dam len 2-3 kocky cokolady

katy1781
4. mar 2014

a ked mate chut na sladke tak troska cokolady nemoze uskodit a ked mate velky hlad tak liter tepleho caju je jedno aky ja som vecer vzdy vypila aspon liter caju a nemala som hlad

myriada
4. mar 2014

ahojte baby, ja chcem začať od pondelku...akurát ten jablčný ocot ma míli, ako ho "užívate"? niekde som čítala, že veľké množstvo škodí stenám žalúdku, je to predsa len kyselina a tiež som už čítala nejaké diskusie, že dostali z neho zápal žalúdku a pod...

lusche
4. mar 2014

@myriada ja uzivam 1 tbl. po jedle 1x/ den ako pisu na skatulke

kattulienka
5. mar 2014

@lusche ahoj no ani nehovor. cely den pekne a vecer asi o deviatej drahy manzel papkala rybycky v rajcinach a nedojedol. tak mi skvrkalo v bruchu tak som ich zozrala. otras!!!!!!! ale to sa zmeni. prvy tyzden asi bude s prehreskami, lebo som rozozrata po dovolenke ale aspon sa mi stiah e zaludok postupne a buduci tyzden bude uz na jednotku, ale dufam, ze uz aj tento.

lusche
5. mar 2014

jaj jaj tak je to, dodrziavat ju na 100% to chce pevne nervy a odhodlanie,obdivujem ak su take zenusky, ktore nezhresili ani malickostou a striktne to dodrzali...ale tiez sa nedokazem az tak prehnane tyrat....zatial to zabera pomaly to ide dole tak sa tesim i tak 🙂

kattulienka
5. mar 2014

@lusche no ja otras.dneska zase prehresok.no nejako sa nemozem donutit to dodrziavat.predtym dva tyzd e pohoda a teraz nechapem,ale ma prist mrcha tak asi aj to trosku je na vine.

lusche
5. mar 2014

ja zbytok kolacika teraz vecer,ale bez vycitiek 🙂))) a cez obed som sa fajnucko napapala,ze ozaj syta som bola mnam

katy1781
6. mar 2014

ahojte tak co ako ide dietka

katy1781
6. mar 2014

inac ja som jablcny ocot nepouzivala vobec ani jablcny a ani ziaden

lusche
6. mar 2014

@katy1781 dietka ide s mensimi prehreskami, ale ide
uvidim po tyzdni dvoch, ake budu vysledky 😀 ...ty mas teraz pauzu a od pond.dalsi 2tyzd.cyklus?

katy1781
7. mar 2014

no ved aj s prehreskami sa da ja som ich tiez robila a vies co asi nebudem pokracovat dalsie 2 tyzdne dnes som sa vazila a nepribrala som zatial ani kilo este som schudla podla vahy 1,5kg tak az to tak zostene nebude sa trapit dalsie 2 tyzdne. ale veceru obmedzujem stale zatial no uvidim do kedy mi to vydrzi 🙂

kattulienka
7. mar 2014

Cele zleeeeeeeee! Tento tyzden otras.nemozem sa donutit to dodrziavat, ale uz prisla mrcha tak dufam, na druhy tyzden nebudem uz zrat tolko.

tominka207
9. mar 2014

Ahojte, ja ju od zajtra začínam, potrebovala by som zhodiť 5 kg zo 64 aspoň na 59 kg. Budem sa snažiť písať každý deň komentár ako to ide a myslím, že to bude zaujímavé, keďže nie som veľmi diétny tip. Cvičiť nemôžem zo zdravotných dôvodov takže uvidíme aký bude výsledok. Čo keby sa na tie 2 týždne ku mne niekto pridal???

lusche
17. mar 2014

no co baby jako? jak ste dobojovali? ja sa konecne tesim a po prvych 2 tyzdnoch neviem co skor by som si dala🙂 cez dietu som mala chut hadam na vsetko 🙂
za dva tyzdne slo dole 3,7 kg. chcela som rovne 4, nuz ale kedze som to nedodrz na 100% ta i tak dobre.tesim sa ze aspon daco 🙂 uz mi tie salaty s mäsom sli hore krkom...
a vy ako?