icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

budulienka
2. apr 2013

@vikitino ja som si jablkovy ocot kupila v tekutej forme a davam si ho 1 pl lyžicu s 2 dcl vody

vikitino
2. apr 2013

love232 je to jablcny ocot v tabletach ak nemáš rada ocot ako taký kupis to v.lekárni...od zajtra začínam 😉 ci

vikitino
2. apr 2013

A co s tým reznom normálny rezeň obaleny???.🙂))))zeny od zajtra začínam drzme si palce ...ja mám 100kga výšku 172tak si viete predstaviť ...moja váha je okolo 68-70kg no mám čo robiť:'(

nelka22
2. apr 2013

ahojte baby chcem zacat s touto dietou potrebujem troska precistit a zhodit ale mam problem s kavou kavu nepijem poradte co miesto nej dakujem ☹

euphoria
2. apr 2013

Kolko toho masa, salatu, ovocia, octu? Akosi mi chybaju tie mnozstva, inak by som mozno tiez skusila.. Namiesto chudnutia len priberam.. Katastrofa so mou

katka1981
2. apr 2013

@sofia2008, prosim ta kolko si vazila, ked si schudla az 6 kg? Davala si si aj ten jablcny ocot? Ten by som nezvladla.

bronia13
2. apr 2013

hm musim vyskusat mne treba tak 3kg aspon dat dole 😒

fibinka001
2. apr 2013

kocky prosim aky caj myslia ocistnym? 😲 z akych byliniek?

fibinka001
2. apr 2013

@nelka22 nahrad zelenym cajikom 🙂 to mas podobny efekt ako kaficko 🙂

sofia2008
3. apr 2013

@katka1981 ahoj mala som 62 kg, schudla na 56,ale to som mala 23 rokov,teraz som radsej presedlala na cvicenie

sofia2008
3. apr 2013

@katka1981 ocot som si vobec nedavala

katka1981
3. apr 2013

@sofia2008, super, si ma potesila, vek si vsimat nebudem 😀 a drzala si presne tuto?

vvcielka
3. apr 2013

@love232 Zadaj si do googlu dvojtyzdnova dieta
A drzim palce pri jej drzani

dudduli
3. apr 2013

@fibinka001 da sa kupit vyslovene tam je napisane ocistny 🙂

vikitino
3. apr 2013

Ahojte no dnes som začala a ide to celkom fajn som zvedavá večer ,frajerujem ale je to este len prvý deň uff mám 30 kg nadváhu tak mám čo robiť a vam dievčatá ako sa darí?

dudduli
3. apr 2013

ja som zacala vcera,a zatial je to v pohode,je velky prehresok ked neviem vypit 2 l tekutin a nedavam si jablcny ocot??? chodim aj kazdy den po praci plavat tak sa snad nejaky vysledok dostavi 😒

fibinka001
3. apr 2013

@dudduli dakujem uz som nan narazila v obchode 🙂 akurat si ho idem vychutnat 😀 prvy den co sa regenerujem... potrebujem 8kg dat dolu po porode... :-/ snad to vyjde... predtym som vela cvicila, ale teraz od maleho nemozem nikam, tak vecerne brusakovanie aspon 😀

fibinka001
3. apr 2013

@dudduli plaaavanie je super vec...inak ten ocot nahrad tabletkami jablcneho octu nie su drahe v lekarni kupis... 🙂 je to pohodka s nimi... a tie tekutiny--- to si myslim, ze pri diete treba dodrziavat :-/ a kedy si si robila ten zihlavovy caj navyse? pdla mna nezaskodi... ked ho pijes dva tyzdne vkuse... to sa normalne robi pri ociste krvi...

dudduli
3. apr 2013

@fibinka001 no budem sa snazit pit,caj mi viac chuti ten ocistny.ja potrebujem dat min.5 kg 😉

fibinka001
3. apr 2013

@dudduli podla mna ani tym ocistny nic nepokazis... je to dieta, ktora sa pouzivaj aj pri detoxikacii, tak kludne podla mna mozes aj dva za den... 🙂 nemyslim si, ze by to uskodilo... len nie dlhodobo, dva tyzdne su az nad hlavu.... vela stastia, idem ja kuchtit prsia 😀

dicaa
4. apr 2013

ahojte, kde najdem pravidla tejto diety?

janulabj
4. apr 2013

od pondelka idem nato, ale rajčiny nejem cely život musimniečo ine vymysliet...

jeackynka
4. apr 2013

@janulabj aj Ja idem na nu od pondelka,je to jedina dieta pro ktorej som pekne schudla

lindusha
5. apr 2013

Ahojte 🙂 tak od pondelka som na tejto diéte.. síce som si povedala, že sa odvážim až po týždni, ale včera mi to nedalo a hopla som na váhu... za štyri dni mám dole 2 kilá, čo je celkom slušné.... tak snáď mi to vydrží i naďalej 🙂 a Vy ako pokračujete, darí sa ? Dúfam, že áno, držím všetkým palce...

fila82
5. apr 2013

@jeackynka presne ako pises aj u mna, jedina pri ktorej som schudla a tiez zacinam od pondelka 🙂

dudduli
5. apr 2013

@dicaa daj si do googla zaujimava dieta 🙂

jankes
5. apr 2013

@martinka2324 cm ti zliezli nádherne. Držím palce

jankes
5. apr 2013

@janulabj aj ja sa chystám od pondelka. V nedeľu má krstniatko narodeniny, tak by som to aj tak nevydržala, takže v pondelok?

jankes
5. apr 2013

@jeackynka aj ja sa chystám od pondelka. Budem referovať, čo a ako. Tiež som ju už držala a schudla som 6 kíl, ale objemovo pekne, ľudia tipovali oveľa viac ako 6 kíl. Teraz som rozkysnutá a takú riť som ešte nikdy nemala 😅 😀 😝

jankes
5. apr 2013

@fila82 pridávam sa. Takže budeme štyri od pondelka?