Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
love232 je to jablcny ocot v tabletach ak nemáš rada ocot ako taký kupis to v.lekárni...od zajtra začínam 😉 ci
A co s tým reznom normálny rezeň obaleny???.🙂))))zeny od zajtra začínam drzme si palce ...ja mám 100kga výšku 172tak si viete predstaviť ...moja váha je okolo 68-70kg no mám čo robiť:'(
ahojte baby chcem zacat s touto dietou potrebujem troska precistit a zhodit ale mam problem s kavou kavu nepijem poradte co miesto nej dakujem ☹
Kolko toho masa, salatu, ovocia, octu? Akosi mi chybaju tie mnozstva, inak by som mozno tiez skusila.. Namiesto chudnutia len priberam.. Katastrofa so mou
Ahojte no dnes som začala a ide to celkom fajn som zvedavá večer ,frajerujem ale je to este len prvý deň uff mám 30 kg nadváhu tak mám čo robiť a vam dievčatá ako sa darí?
ja som zacala vcera,a zatial je to v pohode,je velky prehresok ked neviem vypit 2 l tekutin a nedavam si jablcny ocot??? chodim aj kazdy den po praci plavat tak sa snad nejaky vysledok dostavi 😒
@dudduli dakujem uz som nan narazila v obchode 🙂 akurat si ho idem vychutnat 😀 prvy den co sa regenerujem... potrebujem 8kg dat dolu po porode... :-/ snad to vyjde... predtym som vela cvicila, ale teraz od maleho nemozem nikam, tak vecerne brusakovanie aspon 😀
@dudduli plaaavanie je super vec...inak ten ocot nahrad tabletkami jablcneho octu nie su drahe v lekarni kupis... 🙂 je to pohodka s nimi... a tie tekutiny--- to si myslim, ze pri diete treba dodrziavat :-/ a kedy si si robila ten zihlavovy caj navyse? pdla mna nezaskodi... ked ho pijes dva tyzdne vkuse... to sa normalne robi pri ociste krvi...
@fibinka001 no budem sa snazit pit,caj mi viac chuti ten ocistny.ja potrebujem dat min.5 kg 😉
@dudduli podla mna ani tym ocistny nic nepokazis... je to dieta, ktora sa pouzivaj aj pri detoxikacii, tak kludne podla mna mozes aj dva za den... 🙂 nemyslim si, ze by to uskodilo... len nie dlhodobo, dva tyzdne su az nad hlavu.... vela stastia, idem ja kuchtit prsia 😀
Ahojte 🙂 tak od pondelka som na tejto diéte.. síce som si povedala, že sa odvážim až po týždni, ale včera mi to nedalo a hopla som na váhu... za štyri dni mám dole 2 kilá, čo je celkom slušné.... tak snáď mi to vydrží i naďalej 🙂 a Vy ako pokračujete, darí sa ? Dúfam, že áno, držím všetkým palce...

@vikitino ja som si jablkovy ocot kupila v tekutej forme a davam si ho 1 pl lyžicu s 2 dcl vody