@anonym_183053 ok pani opracujuca, a rychle schudnutie je zdrave? Neviem, ja cvicim cely zivot a svaly stracam velmi malo, asi mozno aj genetika, ze jo...si jedna z nich? cmuk
@anonym_8c5cf5 prosim, tak ked nevies o co ide, tak to tu vobec neries. Nemas o tom ani sajnu. Ano rychle schudnutie, je pomerne zdrave ak ludia s obezitou, totiz inj si nedavaju len tak ludia s par kilami navyse, kedze ta tvoja znama schudla 30kg. Takze maju o mnoho horsie problemy z tej nadvahy ludia ako z rychleho schudnutia. A rychle chudnutie je dost individualne, tiez neschudnes s tymto 10kg za mesiac. A nie, jedna z nich nie som, ale viem ako to funguje. A ked bude treba, kludne po nich siahnem.
@anonym_183053 ok pani opracujuca, a rychle schudnutie je zdrave? Neviem, ja cvicim cely zivot a svaly stracam velmi malo, asi mozno aj genetika, ze jo...si jedna z nich? cmuk
@anonym_8c5cf5 prosim, tak ked nevies o co ide, tak to tu vobec neries. Nemas o tom ani sajnu. Ano rychle schudnutie, je pomerne zdrave ak ludia s obezitou, totiz inj si nedavaju len tak ludia s par kilami navyse, kedze ta tvoja znama schudla 30kg. Takze maju o mnoho horsie problemy z tej nadvahy ludia ako z rychleho schudnutia. A rychle chudnutie je dost individualne, tiez neschudnes s tymto 10kg za mesiac.
A nie, jedna z nich nie som, ale viem ako to funguje. A ked bude treba, kludne po nich siahnem.