icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

4sisa6
3. máj 2016

@bella666 Ahoj chcela som sa ťa opýtať či sú tieto doplnky bežne dostať v lekárni ? a pod akou cenou ? ďakujem 🙂

lenkalon19
5. máj 2016

@katkabh1 ahoj katka dnes mi prisla kava z stone dream citala som ze si ju mala aj ty ako si s nou bola spokojna? Dakujem za odpoved ;)

marylinmary
5. máj 2016

ja som vyskusala zelenu kavu ale nejako nemam pocit ze by nejako pomohla a uz vobec nie na chudnutie 🙂 cize na taketo veci som uz uplne prestala verit

lindusss176
5. máj 2016

@marylinmary a nemala si pocit ze ti menej chtí jesť?. Ja beriem zelenú kavu kapsule a mna neprepadaju vlcie hlady🙂 Mne to zabera zalezi asi aj od kvality vyrobku a samozrejme na kazdeho ucinkuje vsetko inak

lastom
5. máj 2016

ja som este o takom niecom nepocul, ale pohyb a vyvazena pravidelna strava pomahaju najlepsie

snoffy
6. máj 2016

Ahojte. Mojej mame zelená káva kapsule pomohli, zhodila zopár kíl. Keď má niekto záujem, zostalo pár bal.,(1 bal. 60ks) už nechce brať, stále zabúda kvôli práci a vraj už je jej takto dobre . Je to nemecká značka , kúpené za 14,20, dáme za 13€. Píšte správu

dadeq
6. máj 2016

Ak sa nemylim tak zelena kava sa neda kupit v lekarni...pretoze je potrebne aby kazdy takyto bio vyrobok bol aj oficialne lekarsky testovany...ale bohuzial co sa neuskutocnilo...a nie su v lekarni pretoze farmacii by sa kazil nehorazne biznis... preto pokial chces kvalitnu zelenu kavu odporucam http://www.najtelo.com/produkty/dostupna-zdrava...

pperlicka
6. máj 2016

to je hnus ta kava.. neni nad dorbu vyvazenu stravu.. skusila som cokolvek a ankoniec mi pomohlo dobra strava.. teraz to skusam aj podla macingovej ale tie mi moc nechutia.. moja mama tiez skusala zelenu kavu jej to absolutne nesadlo

denca76
10. máj 2016

Dobrý deň môžem sa opýtať ta kava ma chuť ako bylinkový čaj?

cencula
11. máj 2016

Prosim vas tie co schudli aky ste mali jedalnicek? Kedy ste naposkedy jedli mozete pomoct?

petruska1212
11. máj 2016

je uzivam v tabletkach, mama mi raz spravila kavu,ale nedokazala som ju vypit, napinalo ma, ona si zvykla na to. ale poviem pravdu dajaky velky vysledok nebadam, menej jem,chodim behat, vidno vysledky,ale nemyslim ze je to zelenou kavou. chudnem velmi pomaly, co ma aj trochu stve, niekedy aj 2 tyzdne bez zmeny, a to som skor na 8 hodinovej diete, tabletky uz beriem iba aby mi tam nezostarli, chce to urcite zmenu jedalnicka a pohyb

pajtas32
13. máj 2016

@samanta36 mozem sa opytat kde kupujete kavu?

mamka521
14. máj 2016

no to je hlupost ja to pijem aj dodrziavam stravu a nic to nepomaha 😉

eimy19
16. máj 2016

@33jarka33 ahojjj a ako sa presne vola ta káva?ja mám kapsule ale vôbec nezaberajú,na internete je toho vela...dakujem

buckovak
16. máj 2016

@eimy19 ahoj, bohužiaľ žiadne tabletky ani podobné prípravky nezaberajú, to je úplne jedno čo si kúpiš, treba zmeniť stravu plus pridať pohyb, pozri si tu aj iné diskusie na chudnutie (kde sa pýtali na hocijaké prípravky na chudnutie), na všetko píšu baby, že nezaberá bez zmeny stravy, čo sa ani nečudujem 🙂

meris343
18. máj 2016
Používateľ meris343 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od meris343.
snoffy
18. máj 2016

@meris343 ja mam za polovicu 🙂 z nemecka, balenie 60 kapsul za 13€. Mamke pomohli, sice nie az tak radikalne ako pisu, za mesiac sa jej podarilo zhodit asi 4 kg. Stravu nezmenila, jedla vsetko ako predtym.

evittam
18. máj 2016

@snoffy 😀 😀 😀 😀 A prečo ich teda predávaš.....

buckovak
18. máj 2016

@evittam no preto ich predáva, lebo chce dopriať aj iným štíhlu figúru 😀

evittam
18. máj 2016

@buckovak Ahááááááá, že mi to hneď nedošlo a ešte za takých skvelých podmienok 😀

buckovak
18. máj 2016

@evittam no tu to ešte žije, ale všimla som si , že "piperiňáci" sú už dlho ticho, už to asi zabalili 😀

snoffy
18. máj 2016

Ako som pisala nastupila do novej prace kde je niekedy od rana do vecera a zabudala zobrat. Navyse je chora a kopu liekov musi brat a lekari ju upozornili aby s nicim nemiesala, teraz testuju ci jej sadne liecba..ale to tu nebudem rozpisovat. Ja som len napisala- aj ked nie priamu - skusenost. A zvysok chceme predat, kedze vsetko ma datum exp. a tolko penazi nechceme vyhadzovat. Kto ma opacne skusenosti beriem a pochopim, tak to je aj s liekmi, so stravovanim, s kozmetikou...to ze niekomu nieco vyhovuje a pomoze, druhemu nemusi

buckovak
18. máj 2016

@snoffy OK, nič v zlom 🙂, to chápem, že skúsite predať pred expiráciou,
ale keď mamka berie kopu iných liekov, možno schudla kvôli zdrav. problémom alebo zo stresu z novej práce a nie zo zelenej kávy, kedže si myslím, že podobné prípravky sú na nič....

inaemka
18. máj 2016

@33jarka33 môžete mi popísať ako v skutočnosti vyzerá zelená káva.. objednala som si , ale toto mi kávu vôbec nepripomína... je to zvláštna konzistencia, ani pomletá ani podrvená... nemám z toho dobrý dojem....

szisziporka
19. máj 2016

Ahojte...prepacte ak to sem nepatri...sice to nie je zelena kava ale mam velmi dobre skusenosti s vyrobkom Regenor....odporucam...👍

lindusss176
19. máj 2016

@szisziporka Vyskúšaj kapsule so zelenej kávy tie nemajú chybu 🙂)) ja som max. spokojná.

szisziporka
19. máj 2016

@lindusss176 obsahuje kofein? Lebo mne zial ziadna kava s koffeinom na zaludok nerobi dobre...

denca76
19. máj 2016

Ahojte ja mam tuto ma niekto s nou skusenosti? bo mne to chutí ako bylinkový čaj a nie káva 🙂

ivanava21
19. máj 2016

@szisziporka áno obsahuje, mne tiež býva z káv na žalúdok tazko, ale zo zelenej vobec

andreja13
19. máj 2016

@szisziporka myslim ze to bude tym ze to okolo normalne kavy pomaly ani neslo 🙂 🙂