Zelerová šťava
Pijete? Pomaha? Ak ano pije sa nalacno alebo hocikedy pocas dna?
Dakujem. Chcela by som si rano odstavit ale neznasam stonkovy zeler, da sa nejak zmixovat este s niecim?
@katyt myslite vsetko kde je vajce? ci len vyrobky ako jogurt mlieko smotana syry atd.. alebo aj ja neviem cestoviny kde bolo pouzite jedno vajce? treba uplne vyradit vyrobky kde neni vajce?
@michaela0203 všetko kde je vajce, ako Ti ide pitie zelerovej šťavy? Ja už mesiac pijem a som 15den na 28čke.
@michaela0203 myslím, že cestoviny by sa mohli, ja som to chápala len tak, že jedlá z vajec, mliečne výrobky, syry by sa nemali jest. Nemám doma už knihu, mala som ju len požičanú z knižnice, inak by som Vám to tu vypísala.
@endzi83 citis sa lepsie? ja este len chcem zacat. no mam malu dcerku a som hrozne unavena lebo mame niekolko mesiacov zle noci , tak sa bojim ze by tej strave a detoxe by som aj odpadla😂
@michaela0203 jj cítim sa super, mám viac energie, zmizol mi hlad medzi jedlami. Ja pijem zelerovú šťavu 450ml každý deň cca posledné 2 týždne. Ale som aj na 28čke teraz 16 deň. Ale boli aj príznaky čo mi stav na chvíľu zhoršilo ako najprv hnačka, potom zápcha, mierna bolesť hlavy, mierny závrat a úzkosť. Ale za krátku dobu všetko odznelo. Samozrejme vynechala som nevhodné potraviny ako lepok, laktózu, repkovy olej, vajíčka, sója, bravčové mäso.
@michaela0203 Mam uz sice vacsie deti, ale roky fungujem na 3-4 kavach denne. Deti ma sem tam budia v noci, mam lahky spanok. Odkedy som na MM a bez kavy som menej unavena ako ked som pila 3-4 kavy denne. Neviem, ci je to zelerovou stavou alebo celkovo. Skus. Ak pojdes na to pomaly, nemusis mat ziaden sialeny detox, ten ani nie je ziaduci, odporuca sa zacat postupne.
@katyt dobry den 🙂 mozem sa prosim opytat - tu zelerovu stavu ste pili rano nalacno? Tiez mam problemy so zlcnikom a refluxom.
Odstavujeme každé rano ale ovocie a mrkvu kombinujem viac druhov teraz som nakúpila stopový zeler lebo mi to poradili ze prečisťuje plet a nepravuje trávenie tak uvidím od zajtra idem na to ale asi ho najskôr skombinbujem so zeleným jablkom kvôli chuti

Vytvorila som skupinu, ak by ste mali záujem https://www.modrykonik.sk/group/12848/
@zuzuliak1981
@katyt