Zmena životného štýlu cez Lenku Kořínkovú
Aký máte názor na LK? Ja som nadmieru spokojná a chcela by som Vám ostatným pomôcť zhodiť nejaké to kilečko.. 🙂 nemôžte chcieť aby kilá šli dolu zrazu a veľa lebo potom to je diéta ale kilá ubúdajú a nevrátia sa keď zmeníte životný štýl delenou stravou a bude sa vám páčiť.. ;) poznám ženy čo schudli delenou stravou aj 15kg za pol roka lebo mali vyššiu váhu.. Myslím že to sú pekné motivačné výsledky.. Ja osobne som mala najviac 76kg ale to len v najvyššom štádiu tehotenstva pri výške 172cm.. Po porode sa to dlho držalo na 68kg a tento rok som schudla na 62kg.. Ešte to nie je môj cieľ al e budem rada keď sa ku mne niekto pridá a bude so mnou strácať kilečká.. ;) pripnem sem prísny graf podľa ktorého sa stravujem..

@lienocka292
prisny graf je sice krasny ale ja upratujem zasadne po pohari vina. Kavu bez cukru si nedam a biele pecivo este nikoho nezabilo (jedine ze by som pouzila na kamen vyschnuty rozok ako vrazednu zbran 🙄 )
Postavu mam vysportovanu aj davno po 30tke a po jednom dietati. Stravujem sa pestro, obcas "zhresim" ale vobec ma to netrapi. Sportujem skoro denne a som aktivna. Som so sebou spokojna a davam to najavo 😠 😎
Zivotny styl nie je len o strave. Je to styl akym zijes a nie akym jes...a tiez to nie je vzdy len o kileckach ale aj o tom ako postava vyzera a ci je pevna, atd
Aj tak ti drzim palce 🙂
no ja som tiež po dvoch deťoch, cez 35r a postavičku úplne v pohode,na to že nešportujem ani nedietujem vôbec..
ked si nedám týždeň sladké ani žiadne pečivo,tak schudnem 2kg ani neviem ako...
ale hýbať sa treba,ja kým poriadim 5izb, dom za 4h. tak mi netreba ani fitnes...diety sú zbytočné,človek je po nich iba nervozny a bude mať ,,absťák,, 😀 😀
držím palce všetkým dietujúcim ...

Toto je najprísnejší grafík.. ;)