Ako riešiť problémy s poľovníckym psom v byte?
Znama si kupila do bytu polovnickeho psa a stale mi vypisuje o nom ako ho nezvlada, nevie vychovat , robi doma problemy. Plus si s muzom tvoria k nemu chory vztah jak k duetatu . Rano sprava “celu noc sme kvoli malemu nespali striedali sme sa pri nom” najprv pozeram co to trepe ukazujem mojmu muzovi ten iba 🙄…Ako jej mam vysvetlit ze ma nezaujima ten pes a nekupili vobec vhodny typ do bytu? Idem na to opatrne ale ked este pritvrdim mozno ma aj blokne .
Ma este len 5 mesiacov. Co by ste jej napisali?
@anonym_c274db preste tak, a je dobre pochopit, ze nie vsetci ziju tak, ako si ty predstavujes.
@mandzula a to mas odkial ze ja som to tak predstavujem,zasa nepis co okolo pravdy ani neslo,a tiez respektuj aj iny nazor.Bye
Dobre baby len sa nehadajte🫶🏻
Dala som ju obmedzit nech mi nevyskakuje😂
@anonym_autor podľa mňa je to vtipné a ak raz budeš písať( alebo rozprávať) humorné poviedky, tak to tam treba zakomponovať .
@anonym_autor podľa mňa je to vtipné a ak raz budeš písať( alebo rozprávať) humorné poviedky, tak to tam treba zakomponovať .
@mamka34 😁 už včera bolo neskoro😂 ! Musím isť na to .
@svetlonos Ano aj ja som mama a mam aj kamosky mamy nemamy ale akoze normalne riesime zivot bezny a ked sa opytaju na dceru tak normalne pokecame o detoch milujem deti ale toto je uz pre mna cez . Mozu mat psa radi ale take ze “striedali sme sa pri malon v noci?? “ potom napisala aj take ze ona dospavala a muz sa staral . Akoze co s nim robil ? co ste ho kojili prebalovali??. Ani som na to nereagovala. Oni maju 2izbovy malicky byt povedzme vacsia jednotka.. a dakujem za radu🫶🏻
@anonym_autor veď nereaguj. A punktum
@anonym_autor veď nereaguj. A punktum
@zazka666 len zase pred tym sme sa nevedeli dorozpravat a odkedy kupili toho psa to je extremna zmena . My mame tak isto psa a proste beriem ze to je zviera domaci milacik , to puto je jasne dane . Toto co maju tych par tyzdnov psa ona o nicom inom nevie debatit a psa neskutocne nafukuje aj tu starostlivost. My s muzom sme vychovali 3 psov 1 pochovany na starobu a proste nikdy som nic take nevystrajala . Obavam sa takeho choreho fanatizmu u nej alebo ze si vsugeruje nebodaj ze je ozaj psova mama no budem s nou niekedy nazivo vysvelim jej to tak razne a zaroven citlivo do oci ze nech sa ukludni psa nech da vyvencit , trenuje a nech ho zaradi do zvieraceho sveta lebo neni to clovek . Ked chodia do roboty trha veci a zavija cely den . O chvilu ich susedia budu mat v zuboch
@anonym_autor nieje poľovné plemeno ako poľovné plemeno takže dosť záleží aj od toho ale základ by mal byť poľovný výcvik poprípade vhodne aktivity kde si psík môže vybiť ,,frustráciu z nepoľovania “. Veľa poľovníkov býva v bytovkách a majú aj psíky a fungujú úplne normálne. Ja mám poľovného psa a keď nemá poľovný výcvik dlhšie ako týždeň tak mu haraší ale tiež je to moje decko a prísavka ktorá chodí všade somnou a je súčasť môjho života a keď sa to niekomu nepáči tak vie kde sú dvere 😀
@biba_18 súhlas @mandzula má pravdu, mám tie dobrú kamošku a tá kedže je single a má 35 už stále rieši zoznamky a randíčka, hoci mňa to nezaujíma. Keby má chorého otca rieši zase jeho a napríklad mňa by to nezaujímalo, keby má malé dieťa rieši to, keby nového psa rieši psa, ak novú prácu tak prácu.A ja rovnako. Proste každý zdieľa čím aktuálne žije.
@marsmykkok Preco ma niekto vobec potrebu zdielat cokolvek zo svojho sukromia......mas deti? Ok ved niesi prva ani posledna. Kupil si si psa? No ved ked si nemal ine problemy tak ok. Ale mne to na nos nevesaj. Tiez som mal male deti a nikoho som tym neotravoval......deti su ako prdy,kazdy znesie len svoje. Ak by mi nieco take vypisoval nejaky kolega,tak mu poviem,ze mam kamarat polovnika a za flasku domacej ho zbavi trapenia. Uz by nenapisal
@anonym_autor
Ani si nevieš predstaviť ako ťa chápem. Moja naozaj dobrá priateľka začala chovať sliepky, denne dostávam správy o krmeni, znaske a pod.
Asi pred dvomi týždňami mi podľa poslala 74 fografii sliepok, kurina, záhrady za jeden den!
Mám ju naozaj rada, veľmi, a tiež neviem ako jej dať najavo že už ma téma "sliepky" obťažuje.
Nechcem jej ublížiť, nedávno ovdovela, je sama v dome, chápem že sa ten kŕdeľ upla, aké už má to naozaj nebaví.
@anonym_autor
Ani si nevieš predstaviť ako ťa chápem. Moja naozaj dobrá priateľka začala chovať sliepky, denne dostávam správy o krmeni, znaske a pod.
Asi pred dvomi týždňami mi podľa poslala 74 fografii sliepok, kurina, záhrady za jeden den!
Mám ju naozaj rada, veľmi, a tiež neviem ako jej dať najavo že už ma téma "sliepky" obťažuje.
Nechcem jej ublížiť, nedávno ovdovela, je sama v dome, chápem že sa ten kŕdeľ upla, aké už má to naozaj nebaví.
@evansova 🥹🥹🥹

@mandzula Nie,ved tvoja vec ze kvoli psovi nespis .
@anonym_c274db preste tak, a je dobre pochopit, ze nie vsetci ziju tak, ako si ty predstavujes.