Chrápanie adoptovaného psa
Máme čerstvo adoptovaného psa, dosť chrape mám sa niečoho obávať či vyhľadať veterinára?
@bronkax pouličná zmes stredné či trochu väčšieho rastu, inak niečo medzi kokeršpanielom a borderkou
Aj náš pes chrápe, keď spí. Chrápanie nie je len ľudské. Nemusíš sa ničoho obávať, len mu je dobre.
Tým, že máte psíka čerstvo adoptovaného, treba ho zobrať k Dr., či nemá nejaký respiračný problém, astmu atď. ... teda aspoň ja by som to tak urobila ... ale zvieratká bežne chrápu, mali sme psíka, ten chrápal a momentálne máme dvoch kocúrov, jeden teda píli na parádu 😀
@chrobak7 chrapanie je nielen nepríjemne ale tak isto aj nebezpečne … ak ide o človeka
Ja som zasla do extremu … ked moj 50 kg pes obcas chrapal tak extremne, ze som bola na nervy .. tak som ho v strede noci zobudila.. nemozem spat ja … nebudes ani ty 🤷🏻♀️ nemal zdravotny problem, len ked bol vyblazneny, vykupany tak pilil ako stary chlap
Tak preistotu to spomeň veterinarovi, ale je to viacmenej v poriadku
Aj nás občas chrapka, našťastie potichu. Ale často máva lovecké sny kde niečo naháňa, takže vrčí, šteká zo sna, trepe labami pripadne plieska chostom o zem

Aká je to rasa?