icon

Našla som psíka schovaného v práčke

13. júl 2025

Ja len ze dnes ráno som našla našu civavu v práčke, treba na tých krpcov dávať pozor sekunda a vyprala by som ju 😨

autor
•
13. júl 2025

Nejak tak sa tvárila spokojná a vyspinkana

anonym_1d4b93
•
13. júl 2025

No mne sa raz takto kocúr primotal do prádla… keby nemňaukal tak sa vyperie…

stellarstar
•
13. júl 2025

Mám 2 čivavky, ani jednému z nich nenapadlo doteraz chvála bohu vojsť do práčky. Prádlo dávam vedľa a práčka je vždy prázdna a len mierne pootvorená. Treba davat väčší pozor

aniele
•
13. júl 2025

Joooj, prišla mi na um Tisícročná včela (Peter Jaroš). Budúca nevesta išla sádzať svadobné koláče do chlebovej pece. Na to ju bolo treba najprv vykúriť, vyhriať , potom vymiesť a do vyhriatej vložiť koláče. Až po zapálení zistila, že za drevo sa prišla okotiť mačka. Čo už mohla? Ale koláče ponúkla len hosťom, sama nejedla.

gribka1
•
13. júl 2025

My sme tam prežili riadne stresy, zasekol sa mu pazúr do dierky v bubne. Ale našťastie sa záchrana podarila.

autor
•
13. júl 2025

Potvory malé zlaté 😀 ale toto preháňajú do pracky by chodiť nemuseli

autor
•
13. júl 2025
@stellarstar

Mám 2 čivavky, ani jednému z nich nenapadlo doteraz chvála bohu vojsť do práčky. Prádlo dávam vedľa a práčka je vždy prázdna a len mierne pootvorená. Treba davat väčší pozor

@stellarstar ja dávam aj do pracky keď mam toho veľa hlavne posteľné ale toto som nečakala. Neviem si predstaviť co by bolo keby ju zapnem a myslela som si ze prádlo vyhadzala a odišla lebo zvykne robiť neporiadok.

lucia13022023
•
13. júl 2025

Mne sa stalo, keď sme mali na stráženi korytnačku neterinu, že sa priplietla do kôpky prádla (stále triedim podľa farieb). Dala som do práčky, zavrela ju a keby ma v tej sekunde nezavola syn, že sa oblial, tak ju vyperiem. Dávala som to špinavé tričko so práčky a v tom som ju zbadala. Ani vo sne by mi nenapadlo, že by sa mohla zamiešať do prádla.

autor
•
13. júl 2025
@lucia13022023

Mne sa stalo, keď sme mali na stráženi korytnačku neterinu, že sa priplietla do kôpky prádla (stále triedim podľa farieb). Dala som do práčky, zavrela ju a keby ma v tej sekunde nezavola syn, že sa oblial, tak ju vyperiem. Dávala som to špinavé tričko so práčky a v tom som ju zbadala. Ani vo sne by mi nenapadlo, že by sa mohla zamiešať do prádla.

@lucia13022023 to dakto hore zariadil jej strážny anjel 😇 ešte že sa syn olial 😀

kavasmliekom
•
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣

anonym_36c7ab
•
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣

biglovemom
•
13. júl 2025

Mam maleho psa ale Toto sa mi nestalo.
Mam veci v kosi na pradlo ,nie hentak ako autorka.

akika722
•
13. júl 2025

Musíš začať dávať väčší pozor
Nedá mi to,fakt mi to neda prepáč 🤦‍♀️ takto dávaš prať vsetko so všetkým?
Ja by som mala nutkanie pretriedit to
Svetle so svetlym,farebné s farebnym

autor
•
13. júl 2025
@akika722

@akika722 periem spolu ale mam tie papieriky proti zafarbeniu ale biele periem zvlášť. Aj mňa by šlo poraziť pred rokom ale asi rok ich používam a ľutujem ze som nezačala skôr a na krpaňu dávam pozor samozrejme

autor
•
13. júl 2025
@biglovemom

Mam maleho psa ale Toto sa mi nestalo.
Mam veci v kosi na pradlo ,nie hentak ako autorka.

@biglovemom tak ja zvyknem aj do pracky hentak dávať veci keď do koša sa nezmestia si to predstav a mne sa to stalo ze sa vyskočila do pracky je to mala potvora ako sa patrí taka čertica naša

dianaaaaa
•
13. júl 2025

Ešte že sa moji do práčky nezmestia 🤣🤣
Ani by ich nenapadlo tam vliezť

autor
•
13. júl 2025
@dianaaaaa

Ešte že sa moji do práčky nezmestia 🤣🤣
Ani by ich nenapadlo tam vliezť

@dianaaaaa partia 😆 nemá každý takého ťuťka ako my 😆

marianna621
•
13. júl 2025

Pozdravujem , máme dva Bernské psy cca 50 kg, to istí, že sa ani do 9 kg práčky nevôjdu.

anonym_6de2b0
•
13. júl 2025
@akika722

@akika722 nepoužívas obrúsky na pranie?ja už netriedim výborný vynalez

akika722
•
14. júl 2025
@anonym_6de2b0

@akika722 nepoužívas obrúsky na pranie?ja už netriedim výborný vynalez

@anonym_6de2b0 ale ano,používam,no šaty pri prani triedim
Mne by svedomie nedalo nahádzať do práčky jedno cez druhe😅