Ukážte svojich domácich miláčikov
@viktoria1751 naše britská modrá Meggie -
14 let 😉
@obrazkova to je ironia?
@viktoria1751 Myslím, že to nie je irónia. Aj mne sa táto téma páči 🙂 - myslím to úprimne, i keď my nemáme domáce zvieratko. Moji rodičia majú 4 mačky a mali jedného psíka, ktorého museli dať v piatok utratiť 😔. Čiže viem ako to je, ak ľudia majú zvieratká.
@anonym_edb8fb po takychto hrosikoch tuzim 🥰
@misulka22 hej, su to zlatička 😍 na bazoši vacsinou ponukaju 🥰🐹
@4stanka4 krásny, len tie obojky ...
@janadijana rolnicku na ňom uz nemá a je to bezpečnostný, aby sa rozopol keby niečo-odobrené veterinárkou.Takto ľudia vedia ze niekomu patrí a nie je to pouličná mačka
@viktoria1751 nas Činko z útulko a náš Brunik(boxer)😘
@anonym_d3d043 to je andulka že? Krásne sfarbenie má🤍
@seli4 áno, samička, moje prvé mláďatko odchované doma. Otec ako tvoj Fénix, mamka krásne zelena 😀 …asi im došiel toner 🤣
@seli4 áno, samička, moje prvé mláďatko odchované doma. Otec ako tvoj Fénix, mamka krásne zelena 😀 …asi im došiel toner 🤣
@anonym_d3d043 jeej tak to je aka náhoda že tiež Fénix otec jej sa volá 😍😝🥰 došiel toner 🤣 to je super my rozmýšľame nad samičkou a práve bielu by sme chceli raz k nemu možno🙂
@anonym_d3d043 jeej tak to je aka náhoda že tiež Fénix otec jej sa volá 😍😝🥰 došiel toner 🤣 to je super my rozmýšľame nad samičkou a práve bielu by sme chceli raz k nemu možno🙂
@seli4 nie, nie, myslela som to tak, že vyzorovo ako tvoj Fenix 😉

Aspon maly vycuc od nas