icon

Kľudnejšie rozprávky pre deti

Dnes o 12:56

Ahojte, viete mi poradit nejake take kludnejsie rozpravky ako napriklad krtko? Dakujem. Peppu ani paw patrol urcite nie.

zara3
Dnes o 13:02

@anonym_autor In the night garden (to dokazali pozerat aj ked im bol rok), Bing, Waybuloo,

zara3
Dnes o 13:02

@anonym_autor este popremyslam...

jaja20
Dnes o 13:03

@anonym_autor Malý medvedík.

bolarazjedna
Dnes o 13:06

Bambulko a Bulienka, je veľa častí na YouTube, moji chlapci zbožňujú a na 95% nechcú nič iné pozerať ani čítať, iba tieto rozprávky.

anonym_450b3e
Dnes o 13:09

Za mňa Bluey. Oveľa lepšie ako labková a peppa.

vkatush
Dnes o 14:21

Akurát som videla post o tom, kde boli nejaké nápady na vianočné kľudné.

Malý pastierik, The snowman, Červené čižmičky, Snehuliacke rozprávky, Anabelino želanie, Vianočné rozprávanie traja králi, Najčarovnejšia vec, Snehuľkovia, Poštár Pat a rebrík, Ako kapor po prvý raz v živote videl prskavky.

Mali by byť všetky na YouTube. A sú tam ďalšie obdobné, také pomalé, nie "epileptické" obrazy.

tiika
Dnes o 15:01

Rozprávky líšky a vlka, zvedavy George, Hádaj, ako veľmi ta mám rad, Čo rozprávala teta srna, Požiarnik Sam, Macko Uško, Connie, Medvedík Paddington, Spievankovo - Anglicanina - všetko na YouTube

anonym_54c417
Dnes o 15:14

Volam sa Caillou.

merrysa
Dnes o 15:28

@anonym_autor Volam sa Caillou, Bluey a Rodina líšok a jazvecov

anonym_6180fe
Dnes o 15:39

U nas su to sice neni rozpravky tipicke,ale su to macicky v style ludi,teda maciatko chodi do skoly,pecu s mamickou,hraju sa na policiu,hasicou ako poucne,len miesto reci stale mnaukaju.Ale pekne rozpravky,dokonca ma aj rozplakala jedna taka rozpravka,kde tie macicky pomohli dalsej zacat chodit do skoly,miesto tvrdej prace.

sisaka
Dnes o 16:17

Ešte pridám Franklin, ale neviem, či je preložený do slovenčiny

martinmmartin
Dnes o 18:18

Pohadky o masinkach vysli v cr v 1930! Rokoch a su uzasne
V 1985 boli prelozene do slovenciny a zemepisne "premiestnene " z prahy do ba

Autor Pavel Nauman Preklad Mihaliková
https://youtube.com/playlist?list=PLd0SHcY3Nsup...

1mina
Dnes o 18:22

Volám sa caillou je ozaj super, deti si to veľmi obľúbili a je to kľudne a poučné

322sima123
Dnes o 18:27

Teraz su pekne tie slovenske vianocne rozpravky, napr. Sv. Barbora, sv. Lucia, sv. Mikulas, vianocne zvony atd.. su na youtube 🙂

catherinah
Dnes o 18:28

Sam a Júlia z mysieho domu

catherinah
Dnes o 18:30

Maly medvidek

anonym_a8dd26
Dnes o 18:30

Bluey, Maťko a Kubko, Franklin, Puffin rock, Franklin, Guess how much I love you

minesasubu
Dnes o 18:49

Žizalaci, Záhradka pod hviezdami, Koulelo sa jablčko, Bob a bobek , Lolek a bolek , Včielka Maja , Lienka Krasolienka a pod