Kľudnejšie rozprávky pre deti
Ahojte, viete mi poradit nejake take kludnejsie rozpravky ako napriklad krtko? Dakujem. Peppu ani paw patrol urcite nie.
@anonym_autor este popremyslam...
@anonym_autor Malý medvedík.
Bambulko a Bulienka, je veľa častí na YouTube, moji chlapci zbožňujú a na 95% nechcú nič iné pozerať ani čítať, iba tieto rozprávky.
Za mňa Bluey. Oveľa lepšie ako labková a peppa.
Akurát som videla post o tom, kde boli nejaké nápady na vianočné kľudné.
Malý pastierik, The snowman, Červené čižmičky, Snehuliacke rozprávky, Anabelino želanie, Vianočné rozprávanie traja králi, Najčarovnejšia vec, Snehuľkovia, Poštár Pat a rebrík, Ako kapor po prvý raz v živote videl prskavky.
Mali by byť všetky na YouTube. A sú tam ďalšie obdobné, také pomalé, nie "epileptické" obrazy.
Rozprávky líšky a vlka, zvedavy George, Hádaj, ako veľmi ta mám rad, Čo rozprávala teta srna, Požiarnik Sam, Macko Uško, Connie, Medvedík Paddington, Spievankovo - Anglicanina - všetko na YouTube
Volam sa Caillou.
@anonym_autor Volam sa Caillou, Bluey a Rodina líšok a jazvecov
U nas su to sice neni rozpravky tipicke,ale su to macicky v style ludi,teda maciatko chodi do skoly,pecu s mamickou,hraju sa na policiu,hasicou ako poucne,len miesto reci stale mnaukaju.Ale pekne rozpravky,dokonca ma aj rozplakala jedna taka rozpravka,kde tie macicky pomohli dalsej zacat chodit do skoly,miesto tvrdej prace.
Ešte pridám Franklin, ale neviem, či je preložený do slovenčiny
Pohadky o masinkach vysli v cr v 1930! Rokoch a su uzasne
V 1985 boli prelozene do slovenciny a zemepisne "premiestnene " z prahy do ba
Autor Pavel Nauman Preklad Mihaliková
https://youtube.com/playlist?list=PLd0SHcY3Nsup...
Volám sa caillou je ozaj super, deti si to veľmi obľúbili a je to kľudne a poučné
Teraz su pekne tie slovenske vianocne rozpravky, napr. Sv. Barbora, sv. Lucia, sv. Mikulas, vianocne zvony atd.. su na youtube 🙂
Bluey, Maťko a Kubko, Franklin, Puffin rock, Franklin, Guess how much I love you
Žizalaci, Záhradka pod hviezdami, Koulelo sa jablčko, Bob a bobek , Lolek a bolek , Včielka Maja , Lienka Krasolienka a pod

@anonym_autor In the night garden (to dokazali pozerat aj ked im bol rok), Bing, Waybuloo,