Knižky pre deti písané v tlačených veľkých písmenách
Ahojte vie mi niekto poradiť knižku pre dcéru ktorá je napísaná len v tlačených veľkých písmenách ? Ďakujem
malovane citanie - treba pozriet niektore su a niektore nie su
Nepises pre aku velku ...
Zvieratka z abecedy
Pismenka z abecedy
Su tam basnicky iba velkymi tlacenymi pismenami. Mali sme to pre predskolacku/prvacku a potom malovane citania. Tam su potom niektore slova nahradene onrazkami. Ale niektore su aj s malymi pismenami, takusis pozriet.
Ma 4 roky, citat sa naučila ale len veľké tlacene typu ASDF (asdf - už nevie prečítať) miluje príbehy o terke a pod ale tam nehrozia takéto písmena .. a veľmi chce sama citát knihu keď jej ja napíšém krátka príbeh na papiere to ju nebaví 😀
Ma 4 roky, citat sa naučila ale len veľké tlacene typu ASDF (asdf - už nevie prečítať) miluje príbehy o terke a pod ale tam nehrozia takéto písmena .. a veľmi chce sama citát knihu keď jej ja napíšém krátka príbeh na papiere to ju nebaví 😀
@anonym_autor Pozri knihy od Ivony Ďuričovej - Písmenká z abecedy, Zvieratká z abecedy, Hádanky z abecedy, Maľovaný výlet do Bratislavy - má toho viac.
Monika Nováková - Zvieratká zaklopali na vrátka
Adolf Dudek - Maľované čítanie
Sibyla Mislovičová - Maľované čítanie
Aj ilustrovane atlasy od Maji Safstrom majú len veľké tlačené písmená. Dobré tipy určite nájdeš aj v skupine o detských knižkách - https://www.modrykonik.sk/group/6243/

@anonym_autor ja ti odporúčam pre dcéru knihu s veľkými pismenami