Knižky, pri ktorých dieťa vyvíja vlastnú aktivitu
Radíme si knižné typy pre detičky.
Žiadna nuda, ale pestré aktivity.
Ahojte.
Neviete mi poradiť nejaké knižky, ktoré sa osvedčili pri vašich krpcoch?
Mám na mysli niečo ako Minipediu od vydavateľstva Svojtka. Môj malý má najradšej túto o autách na stavbe.
Umožňuje mu napríklad miešačke posúvať kolieskom zboku miešadlo. Vnútri je žeriav, ktorý môže vysunúť aby bol vysoký,alebo nákladné auto, ktoré posunutím na vyznačenom mieste, dvihne svoj náklad a tak..
Pazrava husenicka
Potulky jarou, letom 4 diely.som sa pomylila predtym v nazve
Skuste seriu Rastiem .. z edicie Svojtka-https://www.svojtka.sk/vyhledavani?s[keyword]=R...
Nasa ich ma veeeelmi rada-mnozstvo okienok,kolieska na otacanie,posuvanie okienok,rozne materialy na hmat-su uplne super.
@ink podla mna to je individualne.Kedze tam nie je text, tak kludne aj skor. Moja dcera ma celkovo velky zaujem o pribehy a obrazky od malinkeho malicka, vyzaduje, aby sme jej citali, alebo s nou listovali dokola, kym to nevedela naspamat. Ak tvoj syn ma zaujem o pribehy al obrazky, tak je to idealna knizka na rozvoj reci.Ak ho skor bavi ten pohyb a manipulacia s knizkou, tak nie, lebo je plna detailov. Potom ta Nenasytna husenicka je super.Tam su dierky a posuva sa podobe ako v tom leporele od Svojtky.Na webe je dobry blog Citame detom, alebo Preco citat detom, tak nejak a su tam tipy na knizky podla veku.