icon

Knižky, pri ktorých dieťa vyvíja vlastnú aktivitu

ink
24. apr 2018

Radíme si knižné typy pre detičky.
Žiadna nuda, ale pestré aktivity.

meandbaby
Autor odpoveď zmazal
ink
autor
24. apr 2018

Ahojte.
Neviete mi poradiť nejaké knižky, ktoré sa osvedčili pri vašich krpcoch?
Mám na mysli niečo ako Minipediu od vydavateľstva Svojtka. Môj malý má najradšej túto o autách na stavbe.
Umožňuje mu napríklad miešačke posúvať kolieskom zboku miešadlo. Vnútri je žeriav, ktorý môže vysunúť aby bol vysoký,alebo nákladné auto, ktoré posunutím na vyznačenom mieste, dvihne svoj náklad a tak..

meandbaby
24. apr 2018

Pazrava husenicka

meandbaby
24. apr 2018

Potulky jarou, letom 4 diely.som sa pomylila predtym v nazve

ink
autor
24. apr 2018

@meandbaby ahoj 🙂 ďakujem ti veľmi pekne za tipy. Tie potulky jarou a letom už máme, ale čo myslíš, od akého veku to dieťa zaujme? Môj len bude mať v lete 2 roky a viac ho baví také dačo posuvné ako minipedia. Aké sú tvoje skúsenosti? Kedy deti ocenia tie Potulky jarou?

bridgetim
24. apr 2018

Skuste seriu Rastiem .. z edicie Svojtka-https://www.svojtka.sk/vyhledavani?s[keyword]=R...
Nasa ich ma veeeelmi rada-mnozstvo okienok,kolieska na otacanie,posuvanie okienok,rozne materialy na hmat-su uplne super.

ink
autor
25. apr 2018

@bridgetim ďakujem, určite sa na to pozriem 🙂

meandbaby
25. apr 2018

@ink podla mna to je individualne.Kedze tam nie je text, tak kludne aj skor. Moja dcera ma celkovo velky zaujem o pribehy a obrazky od malinkeho malicka, vyzaduje, aby sme jej citali, alebo s nou listovali dokola, kym to nevedela naspamat. Ak tvoj syn ma zaujem o pribehy al obrazky, tak je to idealna knizka na rozvoj reci.Ak ho skor bavi ten pohyb a manipulacia s knizkou, tak nie, lebo je plna detailov. Potom ta Nenasytna husenicka je super.Tam su dierky a posuva sa podobe ako v tom leporele od Svojtky.Na webe je dobry blog Citame detom, alebo Preco citat detom, tak nejak a su tam tipy na knizky podla veku.

ink
autor
25. apr 2018

@meandbaby dakujem ti, tie blogy nepoznam. Vdaka za typy. Mam z nich radost (: