icon

Milé rozprávky so slovenským dabingom pre deti

6. aug 2025

Ahojte, viete mi odporucit nejaku peknu rozpravku pre 3 rocne dieta ? Zatial mame Krtko, Vcielka Maja, Shaun the Sheep, Peppa Pig, Zvedavy George, Bluey sa jej paci tiez, ale to nevieme nejst nikde po slovensky. Takze poprosim take co su bud na You Tube , alebo sa daju niekde stiahnut. Vdaka

ella1234
6. aug 2025

Sam a Julia. Velmi pekne rozpravky serial na youtube so slovenskym dabingom. Ten ich kanal sa vola myslim ucime sa po slovensky. Maju tam viacero takych serialov pre deti po slovensky.

domka222
6. aug 2025

Moju 3 a pol bavia na YouTube aj rozprávky na počúvanie. Tam dieťa musí trošku potrénovať aj predstavivosť. Myslím že Luna a rozprávky pre malé pastelky. Väčšinou to počúvajú až večer, keď ležia.

betulinka1
6. aug 2025

@anonym_autor moj maly miloval Dobreho dinosaura.

denkabemommy
6. aug 2025

Bluey je v SK na Disney+ , pekná je ešte Mimi a Líza

autor
6. aug 2025
@denkabemommy

Bluey je v SK na Disney+ , pekná je ešte Mimi a Líza

@denkabemommy da sa na disney+ aj stiahnut?

denkabemommy
6. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie, je to stream. Reklamy tam nie sú.

mane01
6. aug 2025

@anonym_autor moji pozerali radi klasiky ako Lolek a Bolek, Pat a Mat, Pa a Pi, Bob a Bobek, Slimak Mato a Klincek, Bambulka.

adka3321
6. aug 2025

@anonym_autor Moja mala rada pozerava: Jahodka a jej kamarati, Ruby z duhy alebo Cry babies, ale to je tusim po cesky.

kaca222
6. aug 2025

My pozeráme Bing

btus
7. aug 2025
coccinell
Autor odpoveď zmazal
niekto2hy
7. aug 2025
@anonym_autor

nikolani
7. aug 2025
@kaca222

My pozeráme Bing

@kaca222 bing sa dá nájsť po slovensky? Vždy mi vyhodilo len české verzie

kaca222
7. aug 2025
@nikolani

@kaca222 bing sa dá nájsť po slovensky? Vždy mi vyhodilo len české verzie

@nikolani aha, pardon, to mi nedošlo 🙈😃 my sme československá rodina, takže som si ani nevšimla, v akom je to jazyku 😃 pre mňa to je jediná prijateľná rozprávka pre syna (3r) + pozerá Pat a Mat. Čo som mala možnosť vidieť úryvky iných rozprávok, tak vždy sa mi niečo nepáčilo